MENÜ

Mourinho'nun fikstür isyanı

Portekizli menajer, Zorya maçının ardından yaptığı açıklamada, “Pazartesi Liverpool, perşembe Fenerbahçe maçı yapacağız. Bu bize federasyonun zehirli bir hediyesi” ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun fikstür isyanı

Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin grubunda yer alan Manchester United, ilk maçında Feyenoord’a kaybetmişti. Kırmızı Şeytanlar, ikinci maçında kendi taraftarı önünde Zorya’yı, İbrahimovic’in tek golüyle zar zor yenebildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mourinho’nun hedefinde federasyon vardı. Portekizli teknik adam, “Liverpool ile cumartesi ya da pazar günü oynayabiliriz. Ancak pazartesi günü (17 Ekim) oynayacağız. Perşembe günü de Fenerbahçe karşısına çıkacağız. Bu, federasyonun bize zehirli bir hediyesi” dedi.

Fener’e güçlü kadro

Başarılı menajer, “Fenerbahçe’den sonraki rakibimiz ise Chelsea... Hem Lirvepool, hem de Chelsea bu sezon Avrupa’da yoklar. Bu maçlara iyi bir kondisyonla çıkamayacağız. Her şeye rağmen Avrupa’da bir sonraki tur için elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe maçında, galip gelebilecek bir kadro tercih etmeye çalışacağım” diye konuştu. Mourinho ayrıca gruptaki tüm takımların güçlü olduğunu, bu nedenle maçları ciddiye aldıklarını söyledi.

Yardımcısını fırçaladı

Mourinho, Zorya maçında Paul Pogba’ya taktik vermek için, yardımcısından taktik defterini istedi. Bir süre defteri inceleyen Portekizli teknik adam, bir anda sinirlenerek yardımcılarından Giovanni Cerra’nın yanına giderek kendisini fırçaladı. Mourinho maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Rakibimiz değişikliklere gitti. Ben de Pogba’ya taktik vermeye çalıştım ancak defterde detay yoktu ve oyuncumun kafası karıştı. Asistanlarımın tüm detaylar üzerinde ilgili olmasını beklerim” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ