MENÜ

Mesut Bakkal resmen Sivasspor'da

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, üçüncü kez teknik direktör Mesut Bakkal’ı getirdiğini resmen açıkladı.

Mesut Bakkal resmen Sivasspor'da

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, üçüncü kez teknik direktör Mesut Bakkal’a emanet edildi.

Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Mesut Bakkal ile yeniden el sıkıştı. Kırmızı-beyazlı ekip ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Bakkal, böylelikle Sivasspor’daki üçüncü dönemine "merhaba" dedi.

Tecrübeli teknik direktör, Sivasspor’u 2009-2010 sezonunda da bir dönem çalıştırdı. Muhsin Ertuğral’dan görevi ligin 27. haftasında devralan Bakkal, o sezon Sivasspor’un başında çıktığı 8 maçta 7 beraberlik, 1 galibiyet elde ederek 10 puan topladı. Ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor, o sezon 34 puanla ligi 15. sırada tamamladı.

Sivasspor, Bakkal yönetiminde Süper Lig’e veda etmişti

Sivasspor, geçen sezon Mesut Bakkal yönetiminde Spor Toto Süper Lig’den düşmüştü. Geçen sezonun 21. haftasında Okan Buruk’tan boşalan teknik direktör görevine getirilen Mesut Bakkal, Sivasspor’un başında çıktığı 14 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak, 14 puan topladı. Ligi 31 puanla 16. sırada tamamlayan Sivasspor, geçen sezon Süper Lige veda etti.

Resmen açıklandı

Sivasspor da mesut bakkal'ın takımın başına geçtiğini resmen açıkladı.

İşte Sivasspor'dan yapılan açıklama;

Kulübümüz, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı.

Sivasspor'umuz deneyimli teknik adam Mesut Bakkal ile sözleşme imzaladı.

Sivasspor'umuzda üçüncü kez görev alacak Mesut Bakkal daha önce; 2009-10 sezonunun 27. ile 2010-11 sezonunun 9. haftası ve 2015-16 sezonunun 21. ile 34. haftası arasında görev yapmıştı.

Bakkal'ın yardımcılıklarını ise; Muharrem Canlı, Ramazan Çelik, Sedat Bayrak, Çağdaş Çavuş, Zafer Özgültekin ile Murat Çalış yapacak.

Bakkal ve ekibine Sivasspor'umuzda başarılar dileriz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ