MENÜ

Manchester United - Zorya Luhansk: 1-0

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Mancehester United, sahasında konuk ettiği Zorya Luhansk takımını Zlatan Ibrahimovic'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Ada ekibi Fenerbahçe'nin lider olduğu grupta üçüncü sırada aldı.

Manchester United - Zorya Luhansk: 1-0

Manchester United ile Zorya Luhansk UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda karşı karşıya geldi. ManU, Zorya'yı 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın hemen başında rakip takım gole çok yaklaştı. 5. dakikada Zorya Lugansk takımı golü bulabilirdi ama Zeljko Ljubenovic çektiği şut çerçeveyi bulmadı. Dakikalar 9'u gösterdiğinde ManU'da Marouane Fellaini topu kafayla kaleye göndermek istedi fakat top hedefi bulmadı. 20. dakikada Manchester'da Marcus Rashford'un sert şutu kaleyi bulmadı. 41. dakikada Marouane Fellaini topu kafayla kaleye göndermek istedi fakat top hedefi bulmadı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da ev sahibi ekibinin üstün bir futbolu vardı. 53. dakikada Zorya Lugansk defansı yerinde müdahaleyle ManU'lu Marouane Fellaini şutunu kaleye bulmadan engelledi. 66. dakikada Zorya Lugansk takımı Paulinho ile gole çok yaklaştı. Ancak bu pozisyondan gol sesi çıkmadı. Dakikalar 69'u gösterdiğinde Manchester United, öne geçen golü buldu. Rooney'in ceza sahası içinde yaptığ vuruşta arka direkte bulunan Zlatan Ibrahimovic kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 85. dakikada Ada ekibi Marouane Fellaini ile gole çok yaklaştı; fakat top kaleyi bulmadı. Maçın son dakikalarında konuk ekip gole çok yaklaştı. Petryak,Ivan isabetsiz bir vuruş yaptı; top kaleyi bulmadı ve auta çıktı. Mücadele Mancehester Untide'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Manchester United 3 puanla Fenerbahçe'nin lider olduğu grupta üçüncü sırada yer aldı. Zorya ise 1 puanla grubun sonunda yer aldı.


Fenerbahçe - Feyenoord: 1-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ