MENÜ

Es-Es'in zirve hesabı

Namağlup tek takım olan Eskişehirspor, hedefini liderlik olarak belirledi. Bolu maçı öncesi Semih Şentürk, “Kazanıp, Ümraniye beraberliğini unutturacağız” mesajını yollarken, kaptan Erkan Zengin ise “Bizim yerimiz Süper Lig, bunu herkes görecek” diye konuştu

Es-Es'in zirve hesabı

Boluspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren Eskişehirspor, tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu.

10 puanla ligde ikinci olan rakibi karşısında kayıp yaşamak istemeyen Kırmızı Şimşekler bir hayli hırslı.

TFF 1.Lig’de namağlup tek takım olduklarını hatırlatan ve 4 golle takımın en skorer oyuncusu olan Semih Şentürk, “Ümraniye beraberliği bize yakışmadı. Bu hafta evimizde kazanıp bunu telafi edeceğiz. Hedefimiz Eskişehirspor’un liderlik koltuğuna oturması. Rakiplerimizin alacağı sonuçlara göre bu mümkün” diye konuştu.

Kaptan Erkan Zengin de 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini ifade etti. Yıldız futbolcu, “Bizim yerimiz Süper Lig. Bunu herkes görecek. Boluspor sezona iyi başladı. Direkt rakibimiz olan bir takım. Dolayısıyla onları yenmemiz çok önemli” ifadesini kullandı. Ofoedu sakatlandı Öte yandan Eskişehirspor’da stoper Felix’in ardından Ofoedu da sakatlandı. Nijeryalı futbolcunun adalesinde ufak bir yırtık olduğu belirtilirken, yarınki mücadelede forma giyemeyeceği açıklandı. Ofoedu’nun son dakikadaki sakatlığı teknik heyeti üzerken, başarılı futbolcunun milli arada iyileşmesi bekleniyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ