MENÜ

Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin gözü 11'de

Kupa maçıyla sahalara dönen, geçen hafta ise ligde sonradan oyuna girip penaltı yaptıran Kweuke, Beşiktaş’a kilitlendi. Dev forvet ilk 11’de sahaya çıkmak için hocasına baskı yapıyor.

Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin gözü 11'de

Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Çaykur Rizespor’da herkesin dört gözle takıma dönmesini beklediği Leonard Kweuke hazır duruma geldi. Dev forvet Türkiye Kupası’nda Manisa Belediye maçında gol atarken, geçen hafta ise ligde son 22 dakikada sahada yer almıştı. Kayseri mücadelesinde takıma hareket getiren ve penaltı kazandıran Kweuke, şimdi ilk 11’de oynamayı hedefliyor.

Antrenmanlarda eski temposuna kavuştuğunun sinyallerini veren başarılı oyuncu, teknik direktör Hikmet Karaman’la da bir görüşme yaptı. Hocasından ısrarla forma isteyen ve ilk 11’de sahaya çıkmak için adeta baskı yapan Kweuke’yle ilgili kesin karar maç saatinde verilecek. Karaman, Kweuke’yi ya 11’e koyacak ya da kulübede yedek güç olarak tutacak. Kweuke yedek kalırsa onun yerine Atiemwen sahaya çıkacak. Rizespor, Beşiktaş karşısında sürprize imza atıp, ligde alt taraftan kurtulmak amacında.

Kweuke ne yaptı?

Lig
Dakika: 22
Gol: -
Asist: 1
Maç: 1

Türkiye Kupası
Dakika: 30
Gol: 1
Asist: 0
Maç: 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ