MENÜ

Arsene Wenger: Arsenal'den ayrılmıyorum

Arsene Wenger geleceğinin Arsenal'de olduğunu ve sezon sonunda kontratı bittikten sonra tekrar takımın başında kalıp şampiyon bir takım yaratmak istediğini açıkladı.

Arsene Wenger: Arsenal'den ayrılmıyorum

3 defa İngiltere Futbol Federasyonu'ndan teklif alan Wenger, bu teklifleri kabul etmek istemediğini, İngiliz milli takımının hocasının İngiliz olması gerektiğini savundu.

BOURNEMOUTH MENAJERİ EDDİE HOWE

Son derece kritik günlerde ismimin İngiltere Milli Takımı'yla anılmasının zamanlaması çok yanlış oldu. Kimse kibirli olduğumu zannetmesin. Futbolcu transferinde takımın başında kalacağımı yönetime ve transfer ettiğim oyunculara söyledim. Belki bir gün olabilir fakat şu anda imkansız.

RALF RANGNİCK

Eski Schalke hocası Sam Allardyce, milli takımın başına getirildiğinde kendisiyle futbol federasyonu bir görüşme yapmıştı. 58 yaşındaki Alman hoca şu anda Red Bull Salzburg takımının futbol direktörlüğü görevinde bulunuyor. Kendisiyle yapılan görüşmede FA tarafından çok beğenilen Alman hoca ile bir görüşme daha yapılması bekleniyor.

Gareth Southgate şu anda İngiliz milli takımının bir numaralı favorisi.FA Elite gelişim başkanı Dan AShworth Southgate'in geçici olarak değil full time olarak Milli takımın başına getirilmesinden yana

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ