MENÜ

Zeljko Obradovic: Hedeflerimiz iyi oynamak ve taraftarımızı memnun etmek

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, yeni sezonda iyi bir oyun sergileyip sarı-lacivertli taraftarları memnun etmek istediklerini söyledi.

Zeljko Obradovic: Hedeflerimiz iyi oynamak ve taraftarımızı memnun etmek

Ülker Sports Arena Metro Enerji Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Medya Günü'nde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde değişen format ile ilgili konuştu.

Obradovic, "Taraftarlar için çok iyi olacak çünkü bütün takımları izleyecekler. Yeni sezondaki hedeflerimiz, iyi basketbol oynamak ve taraftarımızı memnun etmek. Haftada iki gün Avrupa Ligi maçı oynayacağız. Oyuncular açısından çok zor bir sezon olacak ama bunun üzerinde çalışıyoruz. Hepimiz için yeni tecrübe olacak. Yaşadıkça göreceğiz" dedi.
Sarı-lacivertli ekibin kadrosunu korumanın çok önemli olduğunu söyleyen Obradovic, "Amerikan Basketbol Ligi'nden (NBA) teklif alan birçok oyuncu vardı. Hepsi bizimle kalmak istedi. Bu da bizi çok sevindirdi" şeklinde konuştu.

"THY AVRUPA LİGİ DÖRTLÜ FİNALİ NEREDE OLURSA OLSUN, BİZ HER YERDE MOTİVE OLUYORUZ"

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin İstanbul'da düzenlenecek olması hakkında da konuşan Zeljko Obradovic, "Sonuçta nerede olursa olsun, biz her yerde motive oluyoruz. Bizim için fark etmiyor. Hedeflerimiz aynı. Taraftarın desteği bizim için çok özel. Birçok başarı onlar sayesinde oluyor. Umarım aynı şekilde bize desteklerini sürdürürler ve takım da başarılı olmaya devam eder" diye konuştu.

"KOMBİNE KART SATIŞLARINDAN SON DERECE MEMNUNUM"

İlk geldiği günden beri en büyük hedefinin salonu dolu görmek olduğunu ifade eden Obradovic, şöyle konuştu: "O yüzden kombine kart satışlarından son derece memnunum. Özellikle genç taraftarlarımız bu durumdan yararlanabiliyor. Bizim için çok güzel bir şey."

Hakan Tarhan / İstanbul,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ