MENÜ

Sivasspor, Mesut Bakkal ile anlaştı!

Sivasspor, Osman Özköylü ile yollarını ayırdıktan sonra zaman kaybetmeden yeni teknik direktörünü göreve getirmek için çalışıyor. Yiğidolar, bir süredir dinlenen Mesut Bakkal ile el sıkıştı.

Sivasspor, Mesut Bakkal ile anlaştı!

Sivasspor'da son dakika gelişmesi... TFF 1. Lig'deki kötü gidişin ardından teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar, yeni hocasına imza attırmak üzere. Yiğidolar, bu sezon henüz takım çalıştırmayan Mesut Bakkal ile anlaşma sağladı.

Bakkal'ın, yarın Sivas'a geçeceği ve başkan Mecnun Otyakmaz ile masaya oturacağı ifade edildi. Tarafların, resmi sözleşme imzalayarak masadan kalkması bekleniyor. Bir aksilik olmadığı takdirde Bakkal'ın, pazar günü Altınorduspor ile oynanacak karşılaşmada takımın başında yer alması bekleniyor.

15. sırada kalınca...

Süper Lig'e geride kalan sezon veda eden Sivasspor, TFF 1. Lig standartlarının üstündeki kadrosuna rağmen sezona çok kötü bir başlangıç yapmıştı. Kırmızı-Beyazlılar, geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet ile hayal kırıklığı yaratmış ve puan sıralamasında 15. sırada yer almıştı.

Süper Lig'deki son hocası

Mesut Bakkal geçtiğimiz sezon da Sivasspor'da görev almış ancak takımının ligden düşmesine engel olamamıştı.

Fanatik.com.tr ÖZEL


Zürih-Osmanlıspor: 2-1



Gent - Atiker Konyaspor: 2-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ