MENÜ

Şampiyon Zac Dunn'ı Yıldırım çarptı!

Süper Ortasıklette WBC İnternational Kemer sahibi eski Gençler ve Dünya Şampiyonu Zacc Dunn, Ahmet Öner'in 'Avni Yıldırım ile dövüş' teklifini kabul etmedi, kemer boşa çıktı...

Şampiyon Zac Dunn'ı Yıldırım çarptı!

Profesyonel Bokstaki gururumuz Avni Yıldırım rakiplerine korku salmaya devam ediyor... Süper Orta sıklette namağlup ünvanını sürdüren Avni Yıldırım bilindiği gibi profesyonel kariyerinde yaptığı 13 maçı da kazandı. Altın Kemer yolunda emin adımlarla ilerleyen başarılı sporcumuz, WBC Dünya Klasmanı'nda 4'üncülüğe kadar yükseldi. Yıldırım'ın hem antrenörlüğünü hem de menacerliğini yapan Dünyaca ünlü organizatör Ahmet Öner, aynı sıklette WBC İnternational Kemer sahibi eski şampiyon Zac Dunn'e maç teklifinde bulundu. 22 maçlık namağlup ünvanı bulunan Dunn, Avni'den çekinmiş olacak ki, bu teklifi kabul etmedi. WBC kurallarına göre kemerini korumak için Avni ile dövüşmek zorunda kalan Avustralyalı boksör, teklifi reddedince kemer boşa çıkmış oldu.

'Avni korku saldı..'

Ahmet Öner Avni Yıldırım'ın rakiplerine adeta gözdağı verdiğini dile getirirken "Zirve yolunda en önemli rakiplerimiz Avni'den çekiniyor. Bu da gösteriyor ki, sporcumla iyi işler yapıyoruz, doğru yoldayız. Disiplinli bir şekilde Altın Kemer yolunda ilerliyoruz. Dunn belki şimdi bizim teklifi reddetti fakat sonunda o da Avni ile ringe çıkmak zorunda kalacak. Korkunun ecele faydası yok" şeklinde konuştu. Avni Yıldırım ise kimseden çekinmediğini söylerken "Benim için rakipler önemli değil. Çok iyi çalışıyorum ve herkesi yenecek güce sahibim. Altın Kemer'i kazanmak için de kim gelirse gelsin, sırayla herkesi mağlup etmek zorundayım" dedi. Yıldırım bir sonraki maçında WBC Gümeş Kemer için 5 Kasım'da Almanya'nın Münih kentinde Haiti asıllı Kanadalı Schiller Hyppolite ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ