MENÜ

Quaresma'nın frikiği haftanın golüne aday

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da ilk golü atarak tarihe geçen Ricardo Quaresma'nın golü, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golüne aday gösterildi.

Quaresma'nın frikiği haftanın golüne aday

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci karşılaşmasında sahasında 1-1 berabere kaldığı maçta Siyah Beyazlı takımı öne geçiren golü atan Ricardo Quaresma, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü yarışmasına aday oldu.

Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönüyor

DÖRT RAKİBİ İLE ÇEKİŞİYOR

Portekizli yıldızın karşılaşmanın 29. dakikasında yaklaşık 22 metre uzaklıktan atmış olduğu mühteşem frikik golü UEFA tarafından haftanın golü yarışmasında aday gösterildi. Bir sonraki UEFA Şampiyonlar Ligi maçına kadar devam edecek olan oylamada Quaresma'nın diğer rakipleri ise Juventuslu Dybala, Kopenhanglı Thomas Delaney, Monacolu Kamil Glik ve Arsenalli Walcott oldu.

Haftanın futbolcusuna da aday

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda dün akşam oynadığı Dinamo Kiev maçında attığı frikik golü ile UEFA'nın haftanın golü yarışmasına aday olan Ricardo Quaresma, ayrıca haftanın futbolcusuna da aday olarak gösterildi.

UEFA tarafından haftanın futbolcusuna aday olarak gösterilen Quaresma'nın rakipleri ise vatandaşı Real Madridli Ronaldo, Arsenalli Walcott, Atletico Madridli Carrasco, Paris Saint Germainli Edinson Cavani, Sevillalı Nasri, Juventuslu Dybala ve Leverkusenli Javier Hernandez.

Yarın TSİ 13.00'te tamamlanacak oylamada Beşiktaşlı yıldız Quaresma şu ana kadar aldığı yüzde 32'lik oy ile vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun önünde birinci sırada yer alıyor.





Quaresmanın frikiği haftanın golüne aday



Haberin Devamı
YORUM YAZ