MENÜ

Başkan Fikret Orman yıkıldı kaldı

Dinamo Kiev’in attığı gol, tüm stadın havasını değiştirdiği gibi Orman’ı da fazlasıyla üzdü. Son düdüğün ardından yıkılıp kalan Başkan, stadı moralsiz şekilde terk etti.

Başkan Fikret Orman yıkıldı kaldı

Başkan Fikret Orman takımı yalnız bırakmadı. Tribündeki yerini alan Orman, karşılaşmayı eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte takip etti. Quaresma’nın golünden sonra bir hayli sevinen Beşiktaş’ın patronu, devre arasına girildiğinde galibiyetten emindi. Ancak ikinci yarıda Dinamo Kiev’in attığı gol, tüm stadın havasını değiştirdiği gibi Orman’ı da fazlasıyla üzdü. Son düdüğün ardından yıkılıp kalan Başkan, stadı moralsiz şekilde terk etti.

Bu gerçek Adrinao mu!

Barcelona’dan büyük umutlarla kadroya katılan ve taraftar ile camianın özellikle Şampiyonlar Ligi’nde tecrübesinden dolayı çok şey beklediği Adriano dün çok etkisiz kaldı. Sol kanatta Caner’in önünde bir türlü beklenen hareketliliği sağlayamayan Adriano belki de Beşiktaş’ın sahadaki en kötü ismi olarak göze çarptı.

Adriano’ya teknik direktör Şenol Güneş 68 dakika dayanabilirken, Brezilyalı futbolcunun yerine Cenk Tosun’u oyuna aldı.

İki Gökhan’a nazar değdi

Galatasaray derbisinde ilk 11’de olan Gökhan Gönül ve Gökhan İnler, Dinamo Kiev maçında sahada yoktu. İki futbolcu da sakatlanırken, Gönül mücadeleye yetiştirilemedi. Onun yerine sağ bekte Beck görev yaptı. Gökhan İnler ise ayak parmağındaki problemden dolayı kulübede bekledi. Tecrübeli futbolcu 77. dakikada Tolgay Arslan’ın yerine oyuna girdi. Ancak Gökhan’ın çabası takımı uyandırmaya yetmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ