MENÜ

Affedilen Eto'o, takımla çalışmalara başladı

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle kadro dışı bırakılan ve yönetim kurulunca affedilen Eto’o, takımla çalıştı.

Affedilen Eto'o, takımla çalışmalara başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor’da, kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetim kurulu tarafından affedilen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o, yeniden A takımla antrenmana çıktı.

Ligin 6. haftasında 2 Ekim Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak kırmızı-beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Jose Morais yönetiminde sürdürdü. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Tam kadro çıkılan antrenmanda, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle bir süre önce kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetim kurulu tarafından affedilen Eto’o da yer aldı. Neşeli olduğu gözlenen yıldız futbolcu, takım arkadaşlarına tek tek sarılarak adeta hasret giderdi.


Samuel Eto'o affedildi


Eto’o’nun, aralarında sorun olduğu iddia edilen teknik direktörü Morais ile de tokalaştığı görüldü.

Hafif tempolu koşuyla antrenmana başlayan futbolcular daha sonra ısınma hareketleri yaptı. Futbolcular, yedişerli 3 gruba ayrılarak pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Yönetim kurulundan bazı üyelerle birlikte tesise gelen Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, antrenman öncesinde sahada futbolcularla toplantı yaptı.

Yaklaşık 10 dakika oyuncularına seslenen Öztürk’e, futbolcular alkışla karşılık verdi. Öztürk’ün konuşmasının ardından oyuncuların antrenmana daha neşeli bir şekilde devam ettikleri dikkati çekti. Ligin geride kalan ilk 5 haftasında sadece 2 puan toplayabilen Akdeniz ekibi, 17. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ