MENÜ

Trabzonspor, loca listesi iddialarını yalanladı

Trabzonspor Kulübü, bazı basın organlarında yer alan Akyazı Stadyumu’nun satışa çıkarılan loca listesinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Trabzonspor, loca listesi iddialarını yalanladı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, satışa çıkarılan locaları kimlerin aldığına dair bazı basın yayın kuruluşlarında listeler yayınlandığı, bu listelerin incelediğinde bazı isimlerin tesadüfen denk geldiğinin görüldüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Yine listelerdeki bazı firma ve kurumların İstanbul’daki bir ya da birden çok kulübe ait stadyumlardaki localardan satın aldıkları zaten bilinmektedir. Haliyle bu firma ya da kurumların diğer stadyumlarda olduğu gibi Trabzonsporumuzun muhteşem stadyumu Akyazı’dan loca almaları, alma durumunda olmaları da gayet doğaldır. Bunu ’olağanüstü’ bir durum gibi ortaya koyarak söz konusu firma ve kurumlara karşı aleyhte kampanya başlatmak maksatlıdır, olumsuz algı oluşturmaya yöneliktir. Ayrıca söz konusu listedeki çok sayıda isim, firma veya kurum ile görüşme dahi yapılmamasına rağmen, ’işte locaları alanlar’ başlığıyla haberler yayınlanmıştır. Kamuoyunun asılsız haberlere itibar etmemelerini vurgularken, bu haberleri kaleme alan bir kısım basın yayın kuruluşlarını da hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla meslek ilkelerine uymaya davet ediyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ