MENÜ

Mersin İdmanyurdu'nda yeni başkan futbolcularla buluştu

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ligde yapacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Macit Özcan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi çalışma yapacakları sahaya gelen futbolcular, olağanüstü kongrede başkan seçilen Ali Tekin ile tanıştı.

Mersin İdmanyurdu'nda yeni başkan futbolcularla buluştu

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ligde yapacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Macit Özcan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi çalışma yapacakları sahaya gelen futbolcular, olağanüstü kongrede başkan seçilen Ali Tekin ile tanıştı.

Tekin, futbolcularla yaptığı görüşmede, kulübün zor bir dönemden geçtiğini bildiğini belirterek, çözüm için projeler geliştireceklerini söyledi. Futbolcuların sahada üstlerine düşeni yapmaya devam etmesini isteyen Tekin, sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Tekin, herkesin ulaşabileceği bir yönetim olacaklarını vurgulayarak, projelerini ilerleyen süreçte paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından futbolculardan Pedriel de Tekin’e forma hediye etti. Kırmızı-lacivertli ekip, kısa süren görüşmenin ardından Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ