MENÜ

Gent Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda Belçika’nın Gent takımıyla karşılaşacak. Atiker Konyaspor, sezona iyi başlayan rakibini yenerek, H Grubu’ndaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Gent Atiker Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda Belçika’nın Gent takımıyla karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’e ve UEFA Avrupa Ligi’ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Gent deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk’e 1-0 yenilirken, grubun diğer takımlarından Gent, Portekiz’in Braga takımıyla 1-1 berabere kaldı. Spor Toto Süper Lig’de yaptığı 5 maçta 6 puan alan Atiker Konyaspor, puan cetvelinde 9. sırada yer alıyor. Gent ise ligde 8 maçta 15 puan toplayarak, puan cetvelinde 4. sırada kendine yer buldu.

KAA Gent Stadı’nda yapılacak Gent-Atiker Konyaspor maçı TSİ 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den naklen ekranlara gelecek.

Gent - Konyaspor maçını Istvan Vad yönetecek

H Grubu’nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena’da Portekiz takımı Braga’yı ağırlayacak.

Macar hakem yönetecek

Gent-Atiker Konyaspor müsabakasında Macaristan Futbol Federasyonundan Istvan Vad düdük çalacak. Vad’ın yardımcılıklarını Istvan Albert ve Peter Berettyan yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Gabor Erös’ün üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri, Jozsef Erdos ve Sandor Szabo olacak.

Yeşil-Beyazlı takımda tedavisine devam edilen Ioan Hora ve bir diğer forvet Rangelov’un sakatlığı bulunuyor. Bu iki futbolcu kadroda olmayacak. Bajic’in ise maç saatine kadar yetişmesi bekleniyor.

Kilit adam: Ömer Ali

Sezona çok iyi başlayan ve Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 2 gol atan Ömer Ali Şahiner, Konyaspor’un yine en büyük kozu. Genç futbolcu özellikle savunmanın arkasına yapacağı hızlı koşularla maçın gidişatını değiştirebilir.

Kocaman’ın planı belli

Teknik direktör Aykut Kocaman, “Rangelov’un olmaması kötü. Bajic ise oynayacak. Gent iyi takım. İşimiz burada kolay değil. Ama elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımız tamamen bu maça hazır” dedi.

Rangelov’un cezası devam ediyor

Konya ekibinde Dimitar Rangelov, İsviçre ekibi Luzern’de forma giydiği dönemde 2012 yılında Belçika’nın Genk takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bugün oynanacak karşılaşmada da takımını yalnız bırakacak. Rangelov, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşısında forma giyememişti.

Hora zor, Bajic maç saatinde belli olacak

Sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Ioan Hora, dünkü son antrenmana katılmazken, Bajic ise takımla beraber çalıştı. Boşnak golcü Bajic, bugün Rangelov’un yerine ilk 11’de forma giymesi bekleniyor.

Muhtemel 11

Atiker Konyaspor’un, Gent mücadelesine çıkması beklenen 11’i şöyle:

Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Jonsson, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Meha, Milosevic, Bajic.

Mini yorum

Güldürün yüzümüzü

Konyaspor, tarihinde ilk kez Avrupa’da bir deplasman maçına çıkacak. Oyuncuların yüzünden bile bu heyecanı anlayabiliyorsunuz. Mutlular. Hak ederek geldiler buralara kadar. Bunu ispatlamanın yolu da neden burada olduklarını göstermekten geçiyor. Bu bilinçle sahada olacaklar bugün. Kaptan Ali Çamdalı hep der, “Kendi oyunumuzu oynarsak bizi kimse yenemez” diye. İşte bugün gerçek Konyaspor’u gösterme günü. Haydi Anadolu Kartalları güldürün yüzümüzü.

Ö. Necati Albayrak


Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları yayın programı

Haberin Devamı
YORUM YAZ