MENÜ

Fenerbahçe'de Sow zamanı

Volkan Şen, cezası nedeniyle bu akşam görev yapamayacak. Advocaat, sol kanat için Alper Potuk ve Moussa Sow arasında kaldı. Tecrübeli teknik adam son kararını, Senegalli yıldızdan yana kullandı.

Fenerbahçe'de Sow zamanı

Fenerbahçe'de Dick Advocaat, Kasımpaşa maçında 5-1 kazanan kadroyu Gaziantepspor karşısında da sahaya sürmüştü. Hollandalı teknik adam, hem iyi futbol oynayan 11’i bozmamak hem de kadro istikrarı yakalamak için bu yolu tercih etmişti.

Advocaat, bu akşamki maç için ise zorunlu olarak değişime gidecek. Avrupa Ligi’nde cezası bulunan Volkan Şen, Feyenoord karşısında görev yapamayacak. Volkan, bu maçla birlikte cezasını tamamlayacak.


Dirk Kuyt'tan Van Persie açıklaması


Bu kez sol kanatta

Dick Advocaat, yıldız futbolcunun yerine sol kanatta görevlendirmek için Alper Potuk ile Moussa Sow arasında kalmıştı. Tecrübeli teknik adam, mutlaka kazanmaları gereken bu karşılaşmada, hücum yönü çok daha iyi olduğu için tercihini Senegalli Sow’dan yana kullandı. Gruptaki ilk karşılaşma olan Zorya mücadelesinde tek forvet olarak görev yapan golcü oyuncu, bu kez sol kanatta forma giyecek.

Başka değişiklik yok

Tecrübeli teknik adam, Volkan-Sow dışında kadroda başka bir değişiklik yapmayı planlamıyor. Miroslav Stoch ve Alper Potuk, kulübedeki alternatif hücum silahları olacak. Sarı-Lacivertliler’de Aatif ve Fernandao, Avrupa Ligi kadrosuna alınmamıştı. Fernandao’nun ayrıca sakatlığı da bulunuyor.


Fatih Terim'in gözdesi Hayrullah kadroya giremiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ