MENÜ

Beşiktaş, korsana karşı çözümü buldu!

Sık sık korsan ürüne karşı mücadele edeceklerini dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu konuda dediğini yapıyor... Kulübün orijinal ürünleri artık sadece mağazalarda değil, stat çevresinde ve caddelerde de satılmaya başlandı. Kulüp personelleri, Dinamo Kiev maçı öncesinde stant açtı...

Beşiktaş, korsana karşı çözümü buldu!

Korsan ürünlerle ilgili olarak ciddi adımlar atacaklarının sinyalini veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu konuda dediğini yapıyor...

Siyah-Beyazlı kulübün Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynayacağı mücadele öncesinde stat çevresinde ve caddelerde korsan ürün satanların yerine orijinal ürünler satan kulüp personeller yerleştirildi.

Bu ürünlerden satın almak isteyen taraftarların bu standlar vasıtasıyla yaptığı alışverişlerden elde edilen gelir, korsana değil, doğrudan kulübün kasasına gidiyor.

Ayşenur Afyon / fanatik.com.tr

'Korsan ürün alma, Talisca da gelir, başka yıldızlar da'

Korsana karşı topyekün bir mücadele içinde olan Beşiktaş Yönetimi'nden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"​Beşiktaş Yönetimi olarak bundan sonra korsanla mücadele konusundaki çalışmalarımızı genişleterek yürüteceğiz. Burada kulübün ciddi anlamda maddi zararı söz konusu. Korsan ürün satanları şikayet ettiğimizde yasadaki boşluklar nedeniyle sonuç alamıyoruz, ama işin içine zabıta girince ciddi cezalarla karşı karşıya kalıyorlar. Aslında bu problemin çözümü çok basit. Taraftarımız korsan ürün almazsa, zaten sorun kökünden çözülür.

Eğer taraftarlarımız korsan ürün almazsa, maddi anlamda rahatlayan yönetimler Anderson Talisca gibi oyuncuları alabilirler. Son zamanlarda bizden Talisca'yı bonservisiyle almamızı istiyorlar. Biz de diyoruz ki, korsan alma, Talisca da gelir başka isimler de gelir. Bu kulüp için taraftarından yönetimine kadar hepimiz, elimizi taşın altına sokmalıyız."

Beşiktaş, korsana karşı çözümü buldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ