MENÜ

Aziz Yıldırım antrenmanı izledi

Fenerbahçe, Hollanda ekibi Feyenoord ile yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif de antrenmanın bir bölümünü izledi.

Aziz Yıldırım antrenmanı izledi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2.Hafta maçında, 29 Eylül Perşembe günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, Hollanda ekibi Feyenoord ile yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesislerine gelen Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif de antrenmanın bir bölümünü izledi.

Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman saat 17.30’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaparak sürdürdükleri antrnemanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladılar.

Bu antrenmanla Feyenoord maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ