MENÜ

Andersson'dan Hopf ve Khalili'ye övgü

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, "Hopf ve Khalili’nin performanslarından memnunum. Önümüzdeki dönemlerde iki futbolcuyu da milli takıma dahil edebilirim" dedi.

Andersson'dan Hopf ve Khalili'ye övgü

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, Gençlerbirliği’nden kaleci Johannes Hopf ve orta saha oyuncusu Abdul Rahman Khalili’nin formlarından memnun olduğunu ve iki futbolcuyu da önümüzdeki dönemlerde milli takıma çağırabileceğini söyledi.

Andersson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde Lüksemburg ve Bulgaristan ile oynayacakları maçların aday kadrosuna Johannes Hopf ve Abdul Rahman Khalili’yi dahil etmediğini hatırlatarak, "Türkiye’de oynayan 6-7 İsveçli futbolcuyu yakından takip ediyorum. Gençlerbirliği’nin kalesini koruyan Hopf, son yıllarda kendini çok geliştirdi ve takımında iyi maçlar çıkardı. Khalili’nin de kendini geliştirdiğini ve Gençlerbirliği’nde forma şansı bulmaya başladığını görmek bizi sevindirdi. Hopf ve Khalili’nin performanslarından memnunum. Önümüzdeki dönemlerde iki futbolcuyu da milli takıma dahil edebilirim. Türkiye’de oynayan diğer futbolcuları da takip eden bir ekibimiz var. İyi oynayan ve hak edenler zamanla milli takım kadrosunda kendilerine yer bulabilecek" diye konuştu.

Allardyce’ın istifası

Tecrübeli teknik adam, kendisini iş adamı olarak tanıtan Daily Telegraph gazetesinin muhabirleriyle federasyonun transfer kurallarının boşluklarından yararlanmak için 400 bin sterlinlik anlaşma yapan Sam Allardyce’ın İngiltere Milli Takımı’ndaki teknik direktörlük görevinden istifa etmesine ilişkin ise "Sorumluluk sahipleri diline hakim olmalı. Gelişmeleri fazla takip edemedim ama daha önce Allardyce hakkında böyle bir şey duymamıştık. Ben şahsen hayatımda böyle bir işin içinde bulunmam" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ