MENÜ

Allardyce özür diledi

İngiltere Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Allardyce, "Kendimi düşürdüğüm durumdan ötürü özür dilerim. Yaptığım şey aptalcaydı. Bedelini ödedim" dedi.

Allardyce özür diledi

İngiltere Milli Takımı’ndaki teknik direktörlük görevinden istifa eden Sam Allardyce, federasyonun transferle ilgili kurallarını aşmak için para karşılığında yardım etmeyi kabul etmesinin "aptalca" olduğunu söyledi.

Futbol Federasyonu yetkilileriyle dün bir araya gelen ve karşılıklı anlaşma sonucu istifa eden 61 yaşındaki teknik adam, "Federasyon ile dostane bir şekilde anlaştık. Kendimi düşürdüğüm durumdan ötürü özür dilerim. Yaptığım şey aptalcaydı. Bedelini ödedim. Tuzak başarılı oldu, kabul etmek zorundayım" ifadelerini kullandı. Premier Lig’de Bolton, West Ham United ve Sunderland takımlarını çalıştıran Allardyce, kariyerinin bitip bitmediği yönündeki soruya, "Kim bilir? Bekleyip göreceğiz" yanıtını verdi.

Roy Hodgson’ın istifa etmesi üzerine temmuz ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland’deki görevini bırakan ve yıllık 3 milyon sterlin maaşla milli takım teknik direktörlüğüne getirilen 61 yaşındaki Allardyce, 400 bin sterlinlik pazarlık görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından istifa etmek zorunda kalmıştı. 67 gün görevde kalan deneyimli teknik adamın yönetiminde tek maça çıkan milli takım, Slovakya’yı deplasmanda 1-0 yenmişti.

2018 Dünya Kupası eleme grubu maçında 8 Ekim Cumartesi günü sahasında Malta ile karşılaşacak olan İngiltere’nin başında sahaya Gareth Southgate çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ