MENÜ

Volkan Demirel: Feyenoord bizi dağıtır!

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel kaçan gollere dikkat çekip takım arkadaşlarını uyardı: Feyenoord bizi dağıtır.

Volkan Demirel: Feyenoord bizi dağıtır!

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi ve kaptanı Volkan Demirel, Gaziantepspor maçlarında kaçan gollerle ilgili olarak takım arkadaşlarını uyarırken önlerindeki 2 kritik maça dikkat çekti. Kadıköy’de oynanan maçta 22. dakikada Emenike ile öne geçmesine rağmen sonrasında yakalanan fırsatları değerlendiremeyen sarı-lacivertliler 80’de skorun 1-1’e gelmesiyle ciddi bir panik yaşadı.

Özellikle ilk yarıda rakibi üstünde büyük baskı kurmasına ve yakalanan pozisyonlara karşın 2. golü bir türlü bulamayan F.Bahçe’de bu durum başta Volkan Demirel olmak üzere birçok ismin gündemindeydi. İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken, tecrübeli file bekçisinden takıma şu uyarı geldi:

Van Persie Fenerbahçe'de neden oynamıyor? İşte gerçekler...

‘CESARET BULUYORLAR’

“Bakın pozisyonlara giriyorsunuz ve gol atamıyorsunuz. Bu pozisyonları sonra çok ararız. Sizi buradan uyarıyorum. Önümüzde Feyenoord ve Osmanlıspor karşılaşmaları var. O maçlarda da bu kadar pozisyona girip atamazsanız, rakip bizi dağıtır. Söylemedi demeyin ve biraz ciddi olun.”

Volkan'ın bu çıkışını destekleyen Hasan Ali de “Beyler şu pozisyonları gole çevirin, atamadığınız her pozisyon rakibi cesaretlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Şampiy10

Aatif kupaya kaldı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ