MENÜ

Van Persie Fenerbahçe'de neden oynamıyor? İşte gerçekler...

Oynamıyor, çünkü hocasının dediği gibi hazır değil... Sezon başında yükleme yapamadı, sonra da sakatlıklar buna izin vermeyince geriye düştü. Şimdi toparlanmaya çalışıyor ama fazla da umut vermiyor.

Van Persie Fenerbahçe'de neden oynamıyor? İşte gerçekler...

Fenerbahçe’nin aldığı her sonuçta en fazla konuşulanlardan biri Robin van Persie’nin durumu… Holandalı yıldızın ne zaman takıma katılacağı merak konusu olmaya devam ediyor..Peki, Fenerbahçe’nin iki sezondur çok şey beklediği ama bulamadığı Hollandalı neden bu halde? İşte merak edilen sorular ve yanıtları…

1- NEDEN OYNAMIYOR?

Bu sorunun yanıtını Advocaat Gaziantep maçı sonrası verdi: “Hazır değil!” Yani Hollandalı futbolcu sezon başındaki kampta takımın düşük tempoda çalışması nedeniyle tam olarak hazırlanamadı, daha sonra yaşadığı sakatlık sonrası da toparlanamadı. Milli maç arasında takıma yükleme yapılırken Van Persie yeniden sakatlandığı için bu çalışmalarda da yer alamadı. Ve şu an takımın çok gerisinde...

İşte en iyi Emenike

2- OYNAMAK iÇiN NE YAPIYOR?

Sezon başında özel antrenör getirerek güçlenme çalışmaları yapmıştı. Ancak sakatlıklar istenilen düzeye gelmesini engelledi. Şu anda takımı fiziksel anlamda yakalamak için çabalıyor. Bu kez kendisini Fenerbahçe antrenörlerine teslim etmiş durumda. Bu konuda Advocaat da kendisine yardımcı olup onu yeniden kazanmaya çalışıyor…Yakın çevresine iyice güçlenip takıma döneceğini belirtiyor.

Jorgensen meydan okudu

3- KULÜP BU KONUDA NE YAPIYOR?

Van Persie’nin toparlanması bekleniyor. Ancak kulüp ondan eskisi kadar umutlu değil. Menajerinin Çin’de yaptığı görüşmeler olumsuz sonuçlandı. İngiltere seçeneği ise 5 milyon Euro ücreti nedeniyle olmadı. F.Bahçe faydalanamadığı yıldızın ücretinin büyük bölümünü karşılayacak bir kulübe ücretsiz gitmesine sıcak bakıyor.

Kaynak: Hürriyet

Advocaat’tan ilk uyarı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ