MENÜ

RvP'nin forma savaşı

Sonunda takımla çalışmalara başlayan Van Persie, antrenmanlarda hem keyifli görüntüsü hem de hırslı yapısıyla dikkat çekti. Hollandalı, eski takımı Feyenoord karşısında kadroda olmaya kararlı.

RvP'nin forma savaşı

Bir türlü bekleneni veremeyen, bırakın maça çıkmayı, ağrıları nedeniyle idmanlara bile doğru düzgün katılmayan Robin van Persie’nin dönüşü muhteşem oldu! Hollandalı yıldız, 2 gündür takımla çalışmalara katılıyor ve antrenmanlardaki en mutlu kişi... RvP, dünkü çalışmada sık sık arkadaşlarıyla şakalaştı, esprileriyle idmanın neşe kaynağı oldu. Tecrübeli futbolcu ayrıca performansıyla da dikkat çekti. Eski takımı Feyenoord karşısında kadroda olmak isteyen Hollandalı yıldız oyuncu, Advocaat’ın gözüne girmek için elinden geleni yaptı.

Keyifler yerinde

Fenerbahçe’nin dünkü idmanında yüzü gülen tek isim Van Persie değildi. Kasımpaşa’nın ardından Gaziantepspor karşısında da alınan galibiyet, moralleri tavan yaptırdı. 1 saat 30 dakika süren idmanda futbolcuların yüzünden gülücük eksik olmadı. Advocaat, antrenmanda hücum ve savunma organizasyonları üzerinde durdu, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.


Fenerbahçe'den Jeremain Lens hamlesi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ