MENÜ

Leicester City 1-0 Porto

Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında Leicester City, kendi sahasında Porto'yu 1-0'lık skorla geçti.

Leicester City 1-0 Porto

Edip Adanır

İlk Porto tehlikesi Andre Silva'dan geldi.Aşırtma vuruşu auta gitti.Cüneyt maça iyi başladı.10'ncu dakikada Fuchs uzun bir taç kullandı defans kornere çeldi.

Layun 11nci dakikada sağdan kesti vuran olmadı.Bu akşam City bu maçtan bir puanla ayrılırsa kayıp değil kazanç olur.15nci dakikada Vardy soldan ceza sahasına girdi ortasında Porto defansı atağı önledi.İlk 15 dakikada Leicester tecrübeli rakibi karşısında ezilmeden oynadı.

21nci dakikada Vardy'ye çok sert giren Felipeye Cüneyt hemen sarı kartını gösterdi.Oyunu çok yakından takipte.Bir sarı da Otavio'ya Cüneyt'ten.

Bir sarı da Vardy'ye serbest vuruş esnasında.

DAKİKA 25 Mahrezin sağdan ortası SLİMANİ kafayı vurdu ve King Power stadında Leicester City 1 Porto 0.

Slimani Porto'ya ilk defa gol atmiyor.İşi bu.En ufak elle oynamalar itmeler Cüneyt'in radarında.31nci dakikada Vardy soldan ceza sahasına kesti netice yok.

Silva'ya Morgan sert girince soldan serbest vuruş kullanıyor. Porto Layun kullandı netice yok.Leicester rakibinden korkmadan Premier lig'de bir maç oynar gibi. Heyecan yok telaş yok. İstedikleri anda oyunu yavaşlatıyorlar.

İlk yarıda daha üstün oynayan ve golü bulan taraf Leicester oldu.King Power stadında ilk yarı sonucu Leicester City 1 Porto 0.

47'nci dakikada Casillasın büyük hatasında Vardy erken davransa golü yapabilirdi.

Danilo sarı kart gördü.Cüneytten sarı kart Robert Huth ceza sahasının hemen sağ tarafından serbest vuruş kullandı, Telles top neredeyse Nottinhgham'a gidiyordu.

59'ncu dakikada Mahrez uzaktan vurdu Casillas yatarak kornere çeldi topu.

Leicester 60ncı dakikkada ikinci gole çok yaklaştı.Porto atağı defans ve sağ taraftan korner defans uzaklaştırdı.

İkinci yarıda daha istekli bir Porto beklerken takım oyununu çok iyi oynayan Leicester daha iyi bir görüntüde.

72'nci dakikada oyuna sonradan giren Jota soldan vurdu Schmeichel rahatlıkla topu kontrol etti.Herreranın uzaktan vuruşunda Schmeichel topu kornere attı Önemli bir ataktı.

80'nci dakikadayız King Power stadında ikinci yarı Porto baskısı beklerken daha iyi oynayan taraf Leicester oldu. Golün sahibi Slimani çıkıyor Andy King oyunda.

83ncü dakikada Coronanın volesi direkten döndü.Önemli bir gol fırsatıydı.Maç başından beri ilk defa gole yaklaştı Porto.

Mahrez çıkıyor Gray oyunda 88'nci dakikada Otavionun yakın mesafeden kafasında Schmeichel başarılıydı

4 uzatma dakikası oynanıyor. Porto korneri defans uzaklaştırdı.Porto korneri soldan defans uzaklaştırdı. Vardy çıktı Musa oyunda.

Leicester City 1 Porto 0

Haberin Devamı
YORUM YAZ