MENÜ

Kiev maçı öncesi Beşiktaş'tan flaş karar!

Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ikinci maçında Ukrayna ekibini ağırlayacak olan siyah beyazlılarda İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi konsantrasyonu artırmak istediklerini söyledi. Çebi, “Kazanırsak, Galatasaray derbisinden daha fazla prim dağıtacağız” dedi.

Kiev maçı öncesi Beşiktaş'tan flaş karar!

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir görüntü çizen Beşiktaşlı futbolculara prim müjdesi geldi. Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon başında yaptıkları görüşmeler doğrultusunda galibiyete prim verdiklerini hatırlattı. Çebi, oyuncuların motivasyonunu artırmak adına derbiden daha yüksek bir tarife uyguladıklarını belirtti.

Beşiktaş yöneticisi, “Şampiyonlar Ligi’nde yönetimimiz sadece galibiyet primi veriyor. Dinamo Kiev’i yendiğimiz takdirde futbolculara adam başı 20’şer bin dolar dağıtacağız” şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı taraftarlara Devler Ligi uyarısı!

“ŞENOL GÜNEŞ’İN DESTEKÇİSİYİZ”

Beşiktaş’ın, ligde normal maçlarda galibiyet halinde 15 bin, derbi zaferleri içinse 20’şer bin TL prim ödediğini de belirten Çebi, 2016-2017 sezonuna da güzel bir başlangıç yapan teknik direktör Şenol Güneş’le ilgili de önemli açıklamalara imza attı.

Beşiktaş yönetimi olarak Güneş’in her zaman destekçisi olduklarını belirten Çebi, “Şenol Hoca’nın verdiği her karara saygılıyız. Kesinlikle arkasındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in Kiev planı

HEDEFiMiZ AVRUPA’DA iLK 10

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, açıklamalara imza attı. Albayrak, “Hedefimiz Avrupa’da 10 takım içinde yer alan Beşiktaş oluşturmak. Derbide ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaşadık. Dinamo Kiev’i yenmek ve sonraki maçlarda da başarılı sonuçlar alıp gruptan çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ