MENÜ

Arsene Wenger: "Rahat uyuyabilirsiniz"

İngiltere Milli Takımı'nın menajeri Sam Allardyce'ın rüşvet karşılığı görevini kötüye kullandığı ortaya çıkarıldıktan sonra gözler ada futboluna çevrildi. Premier Lig'te 20 yıldır görev yapan Arsenal'in teknik adamı Arsene Wenger, bugün yaptığı bir açıklamada Topçular'ın taraftarının içini ferah tutması gerektiğini belirtti.

Arsene Wenger: "Rahat uyuyabilirsiniz"

Rüşvet karşılığı İngiltere Futbol Federasyonunun transfer kriterlerini hiçe sayan milli takım antrenörü Sam Allardyce'ın bu tutumu basına yansıyınca ada futbolu karıştı. Bir dönem Sunderland'ın menajerliğini yaptıktan sonra İngiltere Milli Takımının başına getirilen Allardyce, kendini Uzakdoğulu iş adamı olarak tanıtan 2 muhabirin oyununa gelmiş, taraflar arasında geçen 10 aylık görüşmelerin detayları çok geçmeden basına sızdırılmıştı.

Ancak Premier Lig'te 20 yıldır görev yapan Arsenal'in teknik adamı Arsene Wenger, bugün yaptığı bir açıklamada Topçular'ın taraftarının içini ferah tutması gerektiğini belirtti.

Wenger, takımının FA'nın (Futbol Federasyonu) transfer kriterlerini harfiyen yerine getirdiğini ve taraftarlarının geceleri rahat uyuyabileceğinin garantisini verdi.

20 sene boyunca 300'e yakın transfer yaptığının altını çizen Fransız hoca, bu konuda bir kitap yazabilecek kadar bilgili olduğununn da altını çizdi.

Wenger son zamanlarda sık transfer yapmaması yüzünden birçok kişi tarafından eleştirilmişti.

Büke Narin/Fanatikcom.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ