MENÜ

Antalya 2'ye bölündü

Akdeniz ekibinin bugün yapılacak olan yönetim kurulunda Eto’o kararı verilecek. Yönetim ise ikiye bölünmüş durumda. Bazıları kadro dışı kararının devam etmesini, bazı yöneticiler ise affını isteyecek

Antalya 2'ye bölündü

Antalyaspor’da gündem Samuel Eto’o... Başkan Ali Şafak Öztürk’ün açıklamalarının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle kadro dışı bırakılan Kamerunlu süperstarın affedilip affedilmeyeceği bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından belli olacak. Hafta sonunda Galatasaray’la çok kritik bir maça çıkacak olan Akdeniz ekibinde yönetimin ise bu konuda adeta ikiye bölündüğü öğrenildi. Bazı yöneticilerin, Eto’o’nun takımın üzerinde bir tavır takındığı ve kadro dışı durumunun devam etmesi gerektiğini düşündüğü öğrenilirken bir kısım yönetici ise geçen sezon 20 gol atan 36 yaşındaki futbolcunun affedilip Galatasaray maçında sahada olmasını istiyor. Kararın öğleden sonra açıklanması bekleniyor.

Geleceği netleşecek!

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, toplantıda son sözü söyleyecek. Yıldız futbolcunun Antalya’daki geleceği hakkında Galatasaray maçı öncesi yönetimin vereceği karar büyük önem taşıyor.


Antalyaspor'da Eto'o'nun akıbeti belli oluyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ