MENÜ

Zürih - Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde 19 maçtır Avrupa'da yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor, Zürih deplasmanına konuk olacak. İlk maçında Steaua Bükreş'i 2-0'la geçen Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri namağlup unvanını korumak istiyor. Peki Zürih Osmanlıspor maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Zürih - Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanı yeniden başlarken, Mustafa Reşit Akçay'ın 19 maçtır Avrupa'da yenilgi yüzü görmeyen öğrencileri, İsviçre'de Zürih deplasmanında olacak.

Zürih - Osmanlıspor maçı detayları...

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta mücadelesinde oynanacak olan FC Zürih - Osmanlıspor maçı 29 Eylül perşembe akşamı oynanacak, TSİ 20.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Osmanlıspor, Zürih maçı için İsviçre'ye gitti

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yer alan Osmanlıspor, perşembe günü deplasmanda Zürih ile oynayacağı maç için İsviçre'ye gitti.

Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra pas çalışması gerçekleştiren mor-sarılı futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde Zürih maçının taktiği üzerinde durdu. Hız çalışmasıyla son bulan antrenmana, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir ve Webo katılmadı.

UEFA'dan Mustafa Akçay'a övgü: Yenilmez mi?

UEFA, resmi internet sitesinden Avrupa'da hiç maç kaybetmeyen Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Akçay'a övgü yağdırdı.

UEFA.com, bu hafta oynanacak olan Avrupa Ligi maçlarıyla ilgili kısa bir bilgilendirme yazısı geçerken, ilk maç olarak Zürih - Osmanlıspor maçı gösterildi ve Mustafa Reşit Akçay'ın Avrupa'daki yenilmezliğine vurgu yaptı.

"Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor'u yenilmez mi?" başlığıyla verilen yazıda, Osmanlıspor2un 19 maçlık yenilmezlik serisine dikkat çekildi ve "Zürih, en son karşı karşıya geldiği Türk takımı olan Galatasaray'ı 1963/64 sezonunda para atışıyla saf dışı bırakmıştı. O zaman şans yanlarındaydı ancak bu kez işler kolay olmayabilir. Çünkü 2015/2016'nın İsviçre Kupası galibi bu kez karşısında güçlü Osmanlıspor'u bulacak. Akçay'ın takımı 19 maçtır yenilmiyor. Bakalım 20 yapabilecekler mi?" denildi.

Muhtemel 11'ler;

Zürih: Vanins, Kecojevic, Nef, Brunner, Voser, Winter, Chiumiento, Kukeli, Rodriguez, Yapo, Cavusevic.

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Aykut, Pinto, M.Güven, Musa, Ndiaye, Delarge ,Aminu ,Rusescu.

Stat: Letzigrun

Hakem: Aleksei Eskov (Rusya)

Saat: 20.00

Yayın: Tivibu Spor 3

Başkent ekibinde Webo ve Engin Bekdemir’in sakatlıkları var. Uzun süredir takımdan uzak olan iki oyuncunun dışında Osmanlıspor tam kadro. Mor-Sarılılar, ilk 11’de ufak bir rotasyona hazırlanıyor.

Kilit adam: Ndiaye

Senegalli orta saha, Osmanlıspor’un en istikrarlı oyuncularından biri. Bu sezon tam 12 resmi maçta forma giyen Ndiaye, ligde 5 maçta 3 kez ağları sarstı. Mustafa Akçay, Zürih önünde de yıldız isme çok güveniyor.

Akçay’ın hedefi ‘20’

Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor’da başlattığı seriyi Osmanlıspor’da da sürdürdü. Başarılı hoca, Avrupa’da tam 19 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Akçay, Zürih karşısında kaybetmezse bu seri 20’ye çıkacak. Şu ana kadar önemli bir işe başardıklarını söyleyen eneyimli teknik adam, “Bizim de ülkenin de beklentisi galibiyet. Bunu başarmak için uğraşacağız” dedi.

Mini yorum

Zürih’e de aynı tarife

Türkiye’nin artık dar geldiği Osmanlıspor, dönülmez bir yola girdi. İstikrarlı kadro yapısı, Avrupa’da 19 maçtır yenilmeyen teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile Avrupa Ligi’nde başarı kovalayan Başkent ekibi, grubun vasat takımı Zürih önünde kesin favori. Akçay’ın hafta içinde futbolcularına adeta ezberlettiği oyun planı sahada uygulanırsa, ilk maçta Steaua’ya top göstermeyen Osmanlıspor, Zürih karşısında grup liderliği için büyük bir avantaj elde edebilir.

Hüseyin Sakarya


Zürich - Osmanlıspor maçının hakemi Aleksei Eskov

Haberin Devamı
YORUM YAZ