MENÜ

West Ham çöküşte!

Geçen sezon Ada’da devlere kök söktüren Slaven Bilic’in West Ham United’ı, önce Avrupa’ya erken veda etti, sonra da Premier Lig’de ilk 6 mücadelede 5 yenilgiyle tarihinin en kötü başlangıcına imzasını attı.

West Ham çöküşte!

İngiltere Premier Ligi’nde geçen sezonu 7. sırada bitirerek övgüleri üzerine toplayan Slaven Bilic’in önderliğindeki West Ham United için bu sezon adeta kabus gibi başladı. Bilic’in öğrencileri ilk 6 hafta itibariyle sadece 2. hafta Bournemouth’u evinde tek golle geçerken, diğer 5 maçın hepsini kaybetti.

Son olarak da sahasında Southampton’a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan İngiliz temsilcisi, şu an 3 puanla 20 takımlı ligde düşme hattında yani 18. sırada yer alıyor. Geçen sezon Chelsea, Liverpool, Manchester City ve Arsenal gibi devleri yenmeyi başaran Bilic’li West Ham, yeni sezona eski statları 35 bin kişilik Boleyn Ground’dan, 60 bin kişilik Olimpiyat Stadı’na taşınarak başladı.

40 milyon Pound harcandı

Transfere yaklaşık 40 milyon Pound (154.500.000 TL) harcayan, Beşiktaş’tan Gökhan Töre’yi kiralık olarak kadrosuna katan Bilic’in ekibi, ilk olarak Avrupa Ligi’ne gruplara kalamadan Rumen ekibi Astra Giurgi’ye elenerek veda etti. Ligde de 6 maçta 5 yenilgiyle tarihinin en kötü sezon başlangıcına imzasını attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ