MENÜ

Şenol Güneş'in Kiev planı

Teknik ekip, derbide 10 numara bölgesinde etkisiz kalan Oğuzhan ile bu maça yedek kulübesinde başlayan Talisca’yı Kiev karşısında birlikte oynatmanın formülünü buldu. Atiba’yı kulübeye çekip ön liberoyu Ozzie ve Gökhan İnler’in üzerine kuracak olan Şenol Güneş, Talisca’yı da 10 numara bölgesinde oynatacak.

Şenol Güneş'in Kiev planı

Devler Ligi’nde yarın Dinamo Kiev’le karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, bu mücadelenin kadrosunu belirledi. Transfer döneminin son gününde takıma kazandırılan Gökhan İnler’in ön libero hattında Atiba ile çok iyi bir uyum yakalaması sonrasında Kanadalı futbolcunun önceki partneri Oğuzhan’ı derbide 10 numarada Talisca’nın yerine oynatan Şenol Güneş, Kiev karşısında bu formasyonu değiştirecek.

Galatasaray karşısında Talisca’ya ilk 11’de şans vermemesi sebebiyle eleştirilen Şenol hoca, Arena’da oynayacakları mücadelede Brezilyalı yıldızla oyuna başlayacak. Talisca’yı forvet arkasında görevlendirecek olan Güneş, Oğuzhan’a da kendi bölgesi olan ön libero hattında forma verecek.

Sakatlığını atlatırsa...

Dün kulüpten yapılan bilgilendirmede sol ayak bileğinde ödem bulunduğu açıklanan Oğuzhan’ın, maça yetişmesi halinde Talisca’yla aynı anda görev yapması bekleniyor. Ön libero kurgusunda değişikliğe gidecek olan Güneş’in beklenenin aksine Gökhan İnler’i değil Atiba Hutchinson’ı kulübeye çekmesi bekleniyor. Güneş, böylelikle ön libero hattında İnler-Oğuzhan ikilisine şans verecek. Ancak Şenol Güneş, eğer Ozzie maç saatine kadar hazır hale gelemezse Gökhan İnler-Atiba ikilisiyle yola devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ