MENÜ

Mustafa Yumlu'ya doğum günü kutlaması

Trabzonspor, Süper Lig'in 6'ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına bugün saat 19.00'da yaptığı antrenmanla başladı. Bu arada, Trabzonspor'da savunma oyuncusu Mustafa Yumlu'ya ,29'uncu yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Mustafa Yumlu'ya doğum günü kutlaması

Trabzonspor, Süper Lig'in 6'ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına bugün saat 19.00'da yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı devam eden ve salonda takımdan ayrı olarak çalışan Uğur Demirok yer almadı.

Antrenmanda ısınmanın ardından taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Bordo mavililer yarın yapacağı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürecek.

MUSTAFA YUMLU'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bu arada, Trabzonspor'da savunma oyuncusu Mustafa Yumlu'ya ,29'uncu yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Bordo mavililerin 19.00'da yaptığı antrenman öncesi sahaya erken çıkan futbolcular, Mustafa Yumlu maskeleri takarak deneyimli oyuncuyu beklemeye başladılar. Daha sonra sahaya gelen ve karşılaştığı manzara karşısında kısa bir şaşkınlık yaşayan Mustafa, kendisi için hazırlanan sürpriz nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

Kutlamanın ardından Mustafa Yumlu'yu teknik heyet ve takım arkadaşları tebrik etti.

"BU BAYRAĞI İNDİREMEYECEKSİNİZ"

Trabzonspor Kulübü, Mardin ve Şırnak'ta şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübe ait Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Mardin ve Şırnak'ta şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Bu bayrağı indiremeyeceksiniz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ