MENÜ

Gökhan İnler, Beşiktaş'ta yeniden doğdu!

Beşiktaş’ın transferin son anlarında kadrosuna kattığı Gökhan İnler, performansıyla alkış topluyor.

Gökhan İnler, Beşiktaş'ta yeniden doğdu!

Beşiktaş'ın transferin son anlarında kadrosuna kattığı Gökhan İnler, performansıyla alkış topluyor. Kısa sürede formayı kapan İsviçre asıllı Türk yıldız orta sahada ayrı bir etki yarattı.

Atiba ile uyum yakalayan Gökhan’ın geçen sezon yaşadığı sıkıntılardan sonra kendini toparlaması da dikkat çekti. 31 yaşındaki futbolcu, 2015-16 sezonunun şampiyonu olan Leicester City’de kariyerinin en kötü sezonunu geçirmiş ve ciddi anlamda maç eksiği yaşamıştı.

Oğuzhan'dan Şenol Güneş'e özel istek!

Premier Lig’deki 38 maçın sadece 5’inde forma giyebilen Gökhan özellikle ligin ikinci yarısında hiç süre almamış, 6 ay boyunca kadroya dahi girememişti. Bu sezon başında kamp dönemi geçirmeyip, Leicester tarafından kadro dışı bırakılan İnler transferin son gününde kulübünü netleştirdi. Buna karşın fizik olarak hiç eksiği olmayan Gökhan’ın başarılı performansı Napoli günlerini akıllara getirdi. Galatasaray derbisinde de takımının en iyilerinden olan yıldız oyuncu, savunmadan hücum bölgesine attığı 6 uzun ve isabetli pasla sahanın en iyisi oldu.

Demba Ba: Beşiktaş yerimizi doldurmuş!

Ranieri övdü

Gökhan İnler’in Leicester City günleri kötü geçmesine rağmen menajer Claduio Ranieri özel övgülerde bulunmuştu. Takımdan ayrılması kesinleştikten sonra İngiliz gazetecilere bir değerlendirmede bulunan Ranieri, İnler’in profesyonelliğine vurgu yapmıştı. İtalyan menajer, “Çok fazla şans bulamadı fakat çok anlayışlı ve profesyonel bir oyuncu. Soyunma odasında herkese örnek olacak bir isim. Takım üzerinde geniş bir etkisi olan lider tipte biri” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ