MENÜ

Demba Ba: Beşiktaş yerimizi doldurmuş!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba, kendisi dahil Beşiktaş’tan ayrılan isimlerin yerinin dolduğunu söyledi. Senegalli, Beşiktaş’ın Devler Ligi’nde de iyi iş yapacağını söyledi.

Demba Ba: Beşiktaş yerimizi doldurmuş!

İki sezon önce Beşiktaş forması giyen ve uğruna şarkılar yazılan Demba Ba da derbideydi. Çin Ligi’nde forma giyen ancak ayağı kırıldığı için sezonu kapatan Demba Ba, gönlünün hâlâ Beşiktaş’ta olduğunu söylerken, eski takımının çok iyi bir noktaya geldiğini de belirtti.

ÇOK GOL ATARLAR

Galatasaray derbisi sonrası konuşan Senegalli yıldız, “Bizim yerimize gelen futbolcular da çok iyi. Aboubakar ve Cenk Tosun, bu sezon çok gol atar. Talisca da müthiş bir yetenek. Adriano için konuşmaya gerek yok. Oğuzhan’ı zaten tanıyorum. Geçen sezon neler yaptığını da biliyorum. Bu sezon da iyi işler yapacaktır” dedi.

3 soruda Şenol Güneş'in tercihleri!

Derbide Beşiktaş’ın ilk devre istediklerini sahaya yansıtamadığını anlatan Demba Ba, “Ancak 2-1 olduktan sonra bambaşka bir kimlik çıktı ortaya. Öyle ki son yarım saatlik oyunuyla Şampiyonlar Ligi’nde bile çok büyük işler yapabilir” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Arena'da hasar 6 bin TL!

Haberin Devamı
YORUM YAZ