MENÜ

Darüşşafaka “eğitim için yardıma koşmaya” davet ediyor

Darüşşafaka Cemiyeti, eğitimde fırsat eşitliği için yürüyecek ya da koşacak gönüllüler arıyor. Darüşşafaka, bu koşuyla bu yıl okuluna başlayan 121 öğrenciden 48'inin bir yıllık eğitim gideri olan 480 bin TL'nin toplanmasını hedefliyor.

Darüşşafaka “eğitim için yardıma koşmaya” davet ediyor

Darüşşafaka Cemiyeti, 13 Kasım'da düzenlenecek 38. Vodafone İstanbul Maratonu'nda eğitime destek için yardıma koşacak gönüllüler arıyor.

Toplumsal dayanışmaya ilham kaynağı olan Adım Adım oluşumuna bu yıl katılan Darüşşafaka Cemiyeti'ne destek vermek isteyenler, “İyilik Peşinde Koş” (İPK) platformuna üye olarak yardımseverlik koşularına katılabiliyor. Darüşşafaka için koşarak ya da yürüyerek bağış toplayan gönüllüler, İPK sistemi sayesinde topladıkları bağış miktarını ve destekçilerini kolaylıkla takip edebiliyor.

Maratonla, Darüşşafaka'ya 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında başlayan 121 öğrenciden 48'inin bir yıllık eğitim masrafı olan 480 bin TL'nin toplanması amaçlanıyor. "Söz konusu eğitimse yardıma koşarım" diyen gönüllüler başvurularını 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nun web sitesinden yapabilir. Maratonda koşmak için başvurular 30 Eylül'de sona ererken, halk yürüyüşünün başvuruları ise 2 Kasım'da başlıyor.


Darüşşafaka “eğitim için yardıma koşmaya” davet ediyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ