MENÜ

Bursaspor'da ikincilik sevinci

Bursaspor, Kasımpaşa karşısında bu sezon üst üste üçüncü karşılaşmayı kazanarak, ikinciliğe yükselmesi taraftarlarını sevindirdi.

Bursaspor'da ikincilik sevinci

Karşılaşmada ön plana çıkan isimlerin başında kaleci Harun geldi. 5 net gol pozisyonu ve bir penaltı kurtaran Milli file bekçisi, taraftarların desteklerinin inanılmaz olduğunu ve onların adeta takımı ileriye ittiğini söyledi. "Zor bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz" diyen Harun şunları söyledi:

TARAFTARA TEŞEKKÜR

"Oyuna iyi başlayamadık. İlk yarı çok pozisyon verdik. İkinci yarı daha iyi mücadele ettik. Golü de bulduk. 10 kişi kaldık ve zorlandık. Kazandığımız için mutluyuz. Geçen hafta da bu hafta da taraftarlarımız bizi müthiş destekledi. Penaltı kurtardım. İyi oyun sergiledim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah kariyerime böyle güzel anılar yerleştiririm. Galibiyette pay sahibi olduğu için mutluyum."

JOHN: ÖNEMLİ GALİBİYET

Bursaspor'un Hollandalı sol kanat oyuncusu Josua John, "Önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Kırmızı kart gördük. On kişi ile savaşmak zorunda kaldık. Takım ruhunu ortaya koyduk. Ben bunu çok önemsiyorum. Her galibiyet gibi bu da güzel. Bu bize güven aşılıyor. Taraftar desteği beni mutlu etti. Ben yeni geldim, onlar hep stattalar, sonuna kadar takıma destek oluyorlar. Bizde onların devamlı gelmeleri için galibiyetler almaya çalışıyoruz. Buda bize ekstra motive ediyor" dedi.

DEL VALLE: KARIŞIK DUYGU İÇERİSİNDEYDİM

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Del Valle, "Açıkçası duyguların çok karışık olduğu bir karşılaşmaydı. Onlarda çok savaştılar. Agresif başladılar. Bizde çok savaştık. İlk golü atma avantajını biz elde ettik. Maçın geri kalanını bir şekilde tamamladık. Galibiyeti elimizde tuttuğumuz için çok mutluyuz. Hedefim Bursaspor adına iyi şeyler yapmak. Bursaspor'a katkı vermek kafamdaki tek şey. Sezon sonunda Bursaspor tüm performansımı değerlendirip karara verecektir. Bu kararla hedeflerimi daha ileriye doğru taşıyacağım" diye konuştu.

AZİZ BEHİCH: GAZİANTEPSPOR'U DÜŞÜNECEĞİZ

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Aziz Behich maçla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"İyi bir galibiyet. İstediğimiz gibi oynamadık. Ama sonuçta üç puanı aldık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. On kişi kaldık. Sonuna kadar savaştık. Taraftarlarımız bizi son dakikaya kadar bırakmadı. 3 puanı için mutluyuz. İkinci sıraya çıkmak iyi bir şey. İkinciliği düşünmeyip cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor maçını düşüneceğiz. Biz hafta hafta düşüneceğiz. Elimden geleni, hocamın istediğini yapıyorum. Takıma ne kadar katkı verebilirsem o kadar mutlu oluyorum."

Cemal EKENTOK/ BURSA (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ