MENÜ

Yusuf Erdoğan: Enkazdan bu galibiyetle uyanırız

Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor’da, uzatmanın son dakikasında takımına galibiyeti getiren golü atan Yusuf Erdoğan, "Bir patlama, kırılma anını bekliyordu taraftarlarımız. İnşallah bu enkazın altından bu galibiyetle uyanırız. Bu takımın tekrar eski ruhunu kazanması gerekiyor." dedi.

Yusuf Erdoğan: Enkazdan bu galibiyetle uyanırız

Yusuf Erdoğan, yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor’un nasıl bir oyun sistemiyle oynadıklarını bildiklerini belirterek, "Yaklaşık 2-3 senedir aynı sistemle oynuyorlar. İyi mücadele ediyorlar, biz de koşan mücadele eden bir takımız. Güzel bir maç oldu. Saha zemini, hava şartları bunlar etken ama ortada geçen bir maçtı. İkinci yarı daha üstündük ve Allah’a şükür 3 puan aldık." diye konuştu.

Ligde iki senedir büyük sıkıntı içinde olduklarını dile getiren Yusuf Erdoğan, şöyle devam etti: "Yaşadıklarımızı bir biz, bir Trabzon halkı bir de Allah biliyor. Büyük bir enkazın altından çıktık. İyi oyunculardan kurulu bir takımdık ama bir türlü istediğimiz oyunu yansıtamıyoruz. Üzerimizde bir baskı, stres vardı. Bir patlama, kırılma anını bekliyordu taraftarlarımız. İnşallah bu enkazın altından bu galibiyetle uyanırız. Bu takımın tekrar eski ruhunu kazanması gerekiyor." Yusuf, Atiker Konyaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Allah’ın izniyle 3 puana tek golle de olsa sahip olduk. Artık o eski özlenen takımın geri gelmesi gerekiyor. Trabzonspor’da oynuyoruz, burada olmak bile bizim için çok büyük gurur, şeref. Her futbolcu tabii burada oynamak ister ama katılan arkadaşlarımız yerli yabancı çok kaliteli. O yüzden zaman zaman bekleyeceğiz, zaman zaman oynayacağız. Önemli olan Trabzonspor’un kazanması, puan alması. Biz elimizden geleni yapacağız. Oynayıp oynamamam konusunda takdir hocamızın, inşallah takım için hayırlısı olur."

Haberin Devamı
YORUM YAZ