MENÜ

Şenol Güneş'ten uyarı

Başarılı teknik adam, Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde oyuncularını, “Hepimizin derbiden çıkaracağı dersler olmalı. Buna herkes dahil. Ancak şu anda bunları düşünecek bir zamanımız yok. Gerçek gücünüzü, kimliğinizi ve oyununuzu çarşamba günkü maçta ortaya koyun” sözleriyle uyardı.

Şenol Güneş'ten uyarı

Kara Kartal’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, 2-2 berabere kaldıkları Galatasaray derbisi sonrasında dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptıkları idman öncesinde oyuncularıyla biraraya geldi. Tecrübeli teknik adam, 2-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 1 puan almaları sebebiyle ilk olarak bu puana kazanç olarak bakmaları gerektiğini söyledi. Güneş, ardından öğrencilerinden bu derbiyi geride bırakıp çarşamba günü Dinamo Kiev’le oynayacakları karşılaşmaya odaklanmaları gerektiğini belirterek, “Hepimizin derbiden çıkaracağı dersler olmalı. Buna herkes dahil. Ancak şu anda bunları düşünecek bir zamanımız yok. Devler Ligi’nde çok önemli bir sınav bizi bekliyor. Sizlere tek söyleyeceğim şu; derbideki gibi olmasın... Gerçek gücünüzü, kimliğinizi ve oyununuzu çarşamba günkü maçta ortaya koyun. Evimizde alacağımız 3 puan, bizi grupta çok iddialı bir konuma taşır. Sadece bu karşılaşmaya odaklanmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Rakibe saygı duyalım’

Başarılı teknik adam, son olarak rakiplerini hafife almamaları gerektiğini söyleyerek, “Şampiyonlar Ligi arenasında yer alan her takım birbirinden güçlü... Rakibimize saygı duyup taraftarımızın önünden 3 puanla ayrılalım” diye konuştu.

Orhan Yıldırım


Beşiktaş'tan Mario Gomez hamlesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ