MENÜ

Rıdvan Dilmen: Ben oynasam...

Ligin 5. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın devre arasında ve sonunda spor yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.  Dilmen Fenerbahçe'nin kolay maçı zora soktuğunu söyleyerek eleştirdi.

Rıdvan Dilmen: Ben oynasam...

Fenerbahçe, Gaziantepspor 'u ligin 5. haftasında kendi evinde 2-1 mağlup etti. Bu maçın devre arasında ve maç sonunda ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'den ilk yarı yorumu:

'Ben Fenerbahçe'den 2-3 kafa golü bekliyordum. Gaziantep ligin en kısa takımı herhalde. Maçı ilk yarıda izleyemeyenler için kısa bir özet yapayım; OBenim de oynayasım geldi. İlk yarıda en az 3 kez ben de karşı karşıya kalırdım. Oğuz Çetin de olsa 4 yapardım. Gaziantepspor, ya herro ya merro mantığıyla gelmiş İstanbul'a. İlk yarının 1-0 bitmesi Fenerbahçe'nin becereksizliğinden kaynaklanıyor. Şanssızlık değil. Bu maçın 3'ten aşağı olma şansı yok'

Fenerbahçe'nin gollerini duran toptan bulması hakkında açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Dİlmen, 'Fenerbahçe'nın 1.84, Gaziantepspor'un 1.80 boy ortalaması vardı. Duran toptan gol atılıyor diye düşünüyordum öyle de oldu. Fenerbahçe'nin her iki golü de duran toptan' dedi.

Gaziantepspor'un 1-1'i yakalaması hakkında konuşan Dilmen, 'Futbolda çok büyük konuşmamak gerek. İlk yarıyı izledikten sonra ikinci yarıda oyun Gaziantepspor lehine döndü. İkinci yarıda ilk yarıdan daha farklı bir Gaziantep vardı. Bunu Fenerbahçe'de sağladı. Gaziantespor, ilk yarıdaki ön görümü mahcup eder seviyeye getirdi maçı.Yumurta dayandı misali oldu.. Duran top takımı canlandırdı. Fenerbahçe kolay maçı zora soktu' ifadelerini kullandı.

Taraftarlar içinse Rıdvan Dilmen, 'Seyirci ikinci yarıda Volkan,Hasan Ali tezahüratları yaparken sanki farklı öndeymiş gibiydiler' şeklinde konuştu.


Fenerbahçe Gaziantepspor: 2-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ