MENÜ

İbrahim Üzülmez: Doğru yoldayız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın çok zor geçtiğini söyledi.

İbrahim Üzülmez: Doğru yoldayız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın çok zor geçtiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, şunları söyledi:

"Rakip 10 kişi kaldıktan sonra rahat bir görüntü içinde olduk. Bu da bizi rahatsız etti. 45 dakikada bir tane net pozisyonumuz var, Serdar'ın girdiği. Onun dışında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Sanki rakip 10 kişi kalıktan sonra maçı aldığımız gibi bir görüntü verdiğimiz bir gerçek. Tempomuzu yükseltemedik, hücumda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık, hücum varyasyonlarında sonuçsal anlamda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık".

Çok iyi oynamadık, ikinci yarı daha derli toplu bir takım görüntüsü verdik. Aydın'ın oyuna girmesiyle biraz da ofansif anlamda üretken olmaya çalıştık. Akabinde de bulduğumuz bir gol var. Oyuncularımı kutluyorum, iyi oynamamamıza rağmen iyi mücadele ettik. Oyunsal anlamda biraz daha kendimizi geliştirmemiz lazım. Özellikle 10. dakikada eksik kalan rakibimize karşı biraz daha üretken olmamız gerektiğini düşünüyorum. "

"Doğru yoldayız. 5. maç ve en az gol yiyen, mağlup olmayan takımlardan birisiyiz. Bu yönden baktığınız zaman bunlar bizi mutlu ediyor. Bugün takım olarak istediğimiz futbolu ortaya koyamasak da aldığımız galibiyet bizi mutlu etti. Sadece sonuç aldık bugün. Mücadele evet, azim evet, istek evet ama oyunsal anlamda beklentimizin çok altında olduğumuzu belirtmek gerekiyor. Gençlerbirliği bir futbol kulübüdür, bu futbol kulübünde yapılan transferlere en iyi şekilde sahip çıkacağız, ama forma şansı verdiğimiz oyuncuların da elinden gelen gayreti gösterip ön plana çıkması lazım. "

"Bu kim olursa olsun, transfer olan oyuncu kendisine iyi bakacak. Bugün Khalili verimli işer yaptı, takımını ön plana çıkardı, pas trafiğini yönlendirdi, belki de sahanın en iyilerinden biriydi. Önyargı iyi bir şey değil, sadece yeni gelen arkadaşlar forma şansı buldukları takdirde en iyisini yapmaları gerekiyor. Benim geçen seneden kalma bir iskelet kadrom var. Bu iskelet kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz, ama alternatiflere ihtiyacımız var. Rekabeti, kaliteyi yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte yükseltmemiz gerekiyor. Hedef haftalıktır, maçlara hafta hafta bakıyorum. Sezon sonu zaten nerede olacağımız ortaya çıkacaktır."

TUDOR: BU HAFTA ÇALIŞTIĞIMIZ HER ŞEY ANLAMSIZ BİR KIRMIZI KARTLA YERLE BİR OLDU

Kardemir Karabülspor Teknik Direktörü Igor Tudor ise şöyle konuştu:

"Bu hafta çalıştığımız her şey 14. dakikada bana göre anlamsız bir kırmızı kartla yerle bir oldu. 2-3 kez izledim pozisyonu, hakemde o kırmızı kart kararını verirken hissiyat olamadığını düşünmüyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum, bu dakikadan sonra savaştılar, her şeylerini verdiler. Depe'yi oyuna aldım, sonradan tekrar çıkardım. Bu maçı tekrar oynamış olsaydık yine aynısını tekrarlardım. Son 10 dakika uzun topla dönmeyi denedik, bunun da takım için en iyisi olacağını düşündük. Bunlar futbolda nadir olan durumlar olduğu için farklı gelebilir ama o anda Razak ve Issac'ın daha etkili olacağını düşündüğüm için böyle bir değişiklik yaptım. 11 kişiye karşı 10 kişi oynamak hiç kolay değil. Önümüzde Trabzonspor maçı var ona odaklanacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ