MENÜ

Hikmet Karaman: Beşiktaş'ı yenersek normale döneriz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Son iki haftada Galatasaray ve Kayserispor’a kaybettik. Haftaya da zorlu bir Beşiktaş maçı var. Bu iki mağlubiyeti 3 puanla telafi edersek normale döneriz" dedi.

Hikmet Karaman: Beşiktaş'ı yenersek normale döneriz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kaybettikleri Kayserispor maçına kötü başlayarak mağlup olduklarını ifade etti.

İkinci yarıda etkili olduklarını ancak skora yansıtamadıklarına vurgu yapan Karaman, şöyle konuştu:

"Çok erken bir golle mağlup duruma düştük. Daha sonra da ikinci gol geldi. Bizim takım olarak önce 0-0 oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. İlk devrenin son 15 dakikalık bölümünde etkili ataklarımız var ama gol atamadık. İkinci yarıda oyunun bütün üstünlüğü bize geçmesine rağmen hücum bölgesinde rakibimiz kadar etkili olamadık. Etkili olabilsek 2-0’ın altından kalkardık."

Üstü üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından haftaya Beşiktaş ile karşılaşacaklarını dile getiren Karaman, "Son iki haftada Galatasaray ve Kayserispor’a kaybettik. Bu mağlubiyetleri telafi etmemiz lazım. Haftaya da zorlu bir Beşiktaş maçı var. Bu iki mağlubiyeti 3 puanla telafi edersek normale döneriz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ