MENÜ

Galatasaray'ı Riekerink toparladı

Devreyi 2-0 önde kapattığı derbide 1 puana razı olan Galatasaray’da, futbolcular maçın ardından soyunma odasında çok moralsizdi. Onları ayağa kaldıran isim ise Jan Olde Riekerink oldu. Hollandalı hoca, “Üzülecek bir şey yok. Ligde hala kaybetmeyen bir takımız. Daha iyisini elbette yapabilirdik ama bazen olmuyor. Derbiyi unutacağız ve bir sonraki maçı mutlaka kazanacağız” dedi.

Galatasaray'ı Riekerink toparladı

İlk 4 haftada 10 puan toplayan Galatasaray, Vodafone Arena’da da galibiyete çok yaklaştı ancak beraberlikle sahadan ayrıldı.

Devreyi 2-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda Beşiktaş’ın iki golüne engel olamayan Sarı-Kırmızılı takımda futbolcular soyunma odasına bir hayli üzgün indi. İçeride de herkes
moralsizdi. Durumu toparlayan ise teknik direktör Jan Olde Riekerink oldu.

Maçın bir final olmadığını oyuncularına hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, “Üzülecek bir şey yok. Ligde hala kaybetmeyen bir takımız. Daha iyisini elbette yapabilirdik ve kazanabilirdik. Ama bazen olmuyor. Derbiyi unutacağız ve bir sonraki maçı mutlaka kazanacağız. Ligin henüz başı. Kaybedilen bu puanlar telafi edilebilir. Bundan sonra yapılacak tek şey, ben dahil herkesin bu karşılaşmayı düşünüp, bazı dersler çıkarması” ifadelerini kullandı.


Sakaryaspor ile Eskişehirspor taraftarları kavga etti: 7 yaralı


Hataları gösterecek

Galatasaray 2-0 öndeyken ikinci yarıda beklenen değişiklikleri yapmayan Riekerink, skor 2-2’ye geldikten sonra Josue ve Cavanda’yı oyuna almıştı. İlk 4 haftalık periyottaki performansıyla tam not alan Hollandalı, belki de ilk hatasını oyuna geç müdahale ederek gerçekleştirdi.

Cim Bom’da Riekerink’in, Antalyaspor hazırlıkları kapsamında salı günkü idmandan önce Beşiktaş maçının kısa bir görüntülü analizini oyuncularıyla birlikte yapacağı öğrenildi.

Metin Karabaş


FIFA'dan Trabzonspor'a büyük şok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ