MENÜ

Galatasaray'da Podolski takımla çalıştı

2-2'lik Beşiktaş derbisi sonrası Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Galatasaray'da Podolski takımla çalıştı.

Galatasaray'da Podolski takımla çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, gelecek hafta evinde oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink komutasında gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı düzelen Alman yıldız Lukas Podolski de takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş maçının ilk 11’inde forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri, top kapma ve pas çalışmasının ardından hücum kombinasyonları ve sonuçlandırma çalışmaları üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç oynandı.

Galatasaraylı yönetici Ural Aküzüm'den, ilginç Eren Derdiyok benzetmesi

Sarı-Kırmızılılar'da milli savunma oyuncusu Serdar Aziz, havuzda koşu programı gerçekleştirirken, Hollandalı futbolcu Nigel de Jong’un kuvvet çalışması devam etti.

İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson’a ise kuvvet çalışmasının ardından kulüp doktoru Yener İnce tarafından özel bir iğne tedavisi yapıldı.

Sarı-Kırmızılı takım, hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 27 Eylül Salı günü devam edecek.

Galatasaraylı taraftarlardan Vodafone Arena'ya zarar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ