MENÜ

Fabri kaleyi kapattı!

İspanyol eldiven, derbi performansı sonrasında 11’deki yerini daha da sağlamlaştırdı. Taraftarın da büyük beğenisini kazanan Fabri, forma yarışında kaptan Tolga Zengin’in önüne geçti.

Fabri kaleyi kapattı!

Siyah-Beyazlılar’a yeni sezon öncesinde transfer olan Fabricio Ramirez, ortaya koyduğu etkili görüntüyle teknik ekibi sevindirdi. Eren Derdiyok ile Bruma’nın attığı goller sırasında kalesini kapatamasa da maç içerisinde özellikle ikinci yarıda üst üste çıkardığı toplarla dikkat çeken 28 yaşındaki eldiven, teknik direktör Şenol Güneş’e, ‘Eldivenleri kolay kolay vermem’ mesajını gönderdi. Sergilediği başarılı görüntü sebebiyle Siyah-Beyazlı taraftarların da desteğini arkasına alan tecrübeli kalecinin, forma yarışında kaptan Tolga Zengin’i zorlayacağı kesin...

Çizgi kalecisi değil

Beşiktaş’a yeni katılmasına rağmen takım arkadaşlarına kısa sürede uyum sağlamasıyla dikkat çeken Fabricio, Siyah-Beyazlı futbolculara da güven veriyor. Çizgi kalecisi olmak bir yana savunma arkasına atılan toplar sırasında ceza alanındaki sınırlarını zorlayarak rakip futbolcuların vuruş açılarını başarılı bir şekilde kapatan Fabri, ilerleyen haftalarda da kalede olacağını gösterdi.


Beşiktaşlı taraftarlardan şortlu protesto

Haberin Devamı
YORUM YAZ