MENÜ

Boffin tarihi golü anlattı

4 maçta 3 penaltı kurtarıp Eskişehirspor’un 5. haftaya namağlup girmesini sağlayan Boffin için, “Daha ne yapsın” deniyordu. Belçikalı fazlasını yaptı. Ümraniye deplasmanında takımı 2-1 mağlupken 87. dakikada kendi yarı sahasından tarihi bir gol attı.

Boffin tarihi golü anlattı




TFF 1. Lig’de 5. haftaya da yayınsız girildi. Haftanın sonucu merakla beklenen maçı; Ümraniye-Eskişehir karşılaşmasında uzun yıllar unutulmayacak bir futbol mucizesi yaşandı.

Mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Kırmızı Şimşekler, Semih’in 43. dakikadaki golüyle öne geçti. Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta ev sahibinin cevabı 58’de İbrahim, 69’da Samet’le geldi.

Erkan Zengin, Bruno, Tarık Çamdal, Ofoedu gibi yıldızları suskun kalan Es Es’te son anlara girilirken ümitler tükeniyordu ki, sahneye 4 maçta 3 penaltı kurtaran Boffin çıktı.

Belçikalı file bekçisi dakikalar 87’yi gösterirken kendi yarı sahasından kullandığı serbest vuruşu vargücüyle kullandı. İkitelli’deki rüzgarın da yardımıyla top kimsenin beklemediği bir şekilde kaleye yöneldi.


Ümraniyespor - Eskişehirspor: 2-2


Meşin yuvarlak, Ümraniyespor kalecisi Metin’in çaresiz bakışları arasında filerle buluşurken Boffin hem takımını ipten aldı ve yenilmezlik unvanını korumasını sağladı, hem de tarihe geçecek bir gole adını yazdırdı.

'Rüzgar var acaba denesem mi!'

Tarihi bir golle Es Es’e 1 puanı getiren Boffin, o vuruşu FANATİK’le paylaştı. 29 yaşındaki file bekçisi Olimpiyat Stadı’ndaki rüzgara dikkat çekerek, “Havada çok rüzgar vardı. Hatta devre arasında yedek kalecimiz Kayacan’a bile söyledim. Ona, ‘Sahada öyle bir rüzgar var ki, ben bile gol atarsam şaşırma’ dedim. Faul olduğunda hemen aceleyle topu alıp ileri gönderecektim. Baktım kaleci önde defansıyla ilgileniyor. En azından bir şansımı deneyim’ diye düşünerek vurdum ve gol oldu. Hayatımın en güzel anlarından biriydi” sözleriyle o anı anlattı.

Ömer Necati Albayrak


FIFA'dan Trabzonspor'a büyük şok!






Haberin Devamı
YORUM YAZ