MENÜ

Spor Toto Süper Lig'de her hafta bir maç 4K farkıyla Digiturk'te

Türkiye’de dijital televizyon yayıncılığının öncü ve lider platformu Digiturk, yayıncılıkta fark yaratan 4K teknolojisini yeni kanalında Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile evlere taşıdı.

Spor Toto Süper Lig'de her hafta bir maç  4K farkıyla Digiturk'te

Maçı 399 No’lu 4K kanalından yayınlayan Digiturk, sezon boyunca her hafta bir maçı da 4K kalitesinde futbolseverler ile buluşturacak. 4K uydu alıcısına geçen tüm üyeler, futbol maçlarının yanı sıra belgesel yayınları da muhteşem görüntü kalitesiyle Digiturk 4K kanalından izleyebilecek.

Kurulduğu ilk günden bu yana ülkemizi öncü teknolojilerle ve dünyadaki yeniliklerle buluşturmaya devam eden Digiturk; izleyicilerine en mükemmel TV izleme deneyimini yaşatma yönündeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 2014 yılı Şubat ayında Galatasaray-Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı Türkiye’de ilk olarak 4K farkıyla yayınlayan ve geçtiğimiz Mayıs ayında üyelerine test kutu dağıtımına başlayarak seyircilerini 4K deneyimi ile buluşturan Digiturk, şimdi de 4K kanalı ile bu deneyimi tüm evlere taşıyor.

Bu benzersiz deneyim için 4K uydu alıcısına sahip olması gereken Digiturk üyeleri diledikleri zaman müşteri hizmetlerini arayarak 4K kutuya geçiş talebi verebiliyor.

Spor Toto Süper Ligde her hafta bir maç  4K farkıyla Digiturkte



Büyük ekranlarda görüntü kalitesinden ödün vermeden yayınları izleme olanağı sağlayan ve HD'den 4 kat daha net görüntü veren 4K teknolojisi özellikle spor karşılaşmaları ve özel efektler barındıran içeriklerde üstün kalitede akıcı görüntü elde edilerek; televizyon izleme keyfi en üst düzeye taşınıyor.

Spor Toto Süper Ligde her hafta bir maç  4K farkıyla Digiturkte



4K belgesel Digiturk’te izlenir…

Televizyon izleme keyfini dörde katlayan Digiturk, Türkiye ve Dünya’yı tüm renkleriyle evlere getirecek. Türkiye’nin ilk 4K çözünürlüklü belgesellerini izleyicileriyle buluşturan İZ TV, bu benzersiz deneyim ile Digiturk izleyicilerini şimdiye kadar görülmemiş netlikte, muhteşem görüntüler eşliğinde farklı bir yolculuğa çıkarıyor. Digiturk her geçen gün zenginleşen 4K içerikleri ile izleyicilerine yeni sürprizler sunmaya devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ