MENÜ

Şenol Güneş: Ne hain oluruz, ne kahraman!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2 biten Galatasaray derbisi sonrası açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş: Ne hain oluruz, ne kahraman!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki derbide evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlılar'ın deneyimli hocası şöyle konuştu:

'İlk devrede çok hata yaptık'

"3-2 de mağlup olabilirdik. İlk yarıda oyun anlayışımızda çok kopukluk vardı. Yediğimiz ilk golde hem hatalar, hem de şanssızlık vardı. Yediğimiz ikinci golde de hatalarımız vardı. Sayımız çok fazlayken, bir oyuncuya bu kadar rahat pozisyon vermemeniz gerekir."

'Maçı kaybedebilirdik'

"İkinci yarıda biz çok anormal şekilde, ilk yarının tam tersi bir oyun oynadık. 2-0'dan sonra oyunun kontrolü bakımından çok hata yaptık. Kaybedebilirdik. İlk yarıyı en kötü şekilde beraber tamamlasaydık, maç çok farklı olabilirdi. İlk yarı oyun olarak kötüyüz. Bütün oyuncular için söylüyorum bunu. Biz bugün de futbol oynamaya çalıştık, çarşamba günü de futbol oynamaya çalışacağız."

Fikret Orman: Onlar yaparlar!

'Hakemi zaten siz yazarsınız!'

"Maçı ve puanı kaybettiğimiz zaman ben kaybettim olacaktır. Onda sorun yok. Oyunu kontrol etmemiz gerekirken, rakibe kolaylık sağladık. Geriye gelişte adam rahat rahat geldi. Hakemle ilgili hiç konuşmak istemiyorum. Siz zaten görüp yazacaksınız. Bir oyuncuyla ne hain oluruz, ne kahraman oluruz. Yavaş oynarsan, rakip de bunu kullanacaktır. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Hataları da var, olumlu yanları da var."

'Bizim hatamız, bizim konumuz!'

"Biraz sözlerinize dikkat edin. Soru sorun ben de cevap vereyim. Siz hesap soruyorsunuz. İyi bir rakiple 2-0 önde olan bir rakiple 2-2 berabere kalmak iyi bir şey. Bugün hatalarımız ilk yarıda vardı. Bu bizim hatalarımız bizim konumuz. Galatasaray üstün olduğu için gol atmadı. Biz hatalar yaptığımız için golü attı."

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde tartışılan pozisyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ