MENÜ

Medipol Başakşehir 2-2 Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Osmanlıspor ile Medipol Başakşehir' 2-2 berabere kaldı. Osmanlıspor'un gollerini Musa Çağıran ve Badou N'Diaye atarken Medipol Başakşehir'in gollerini ise Stefano Napoleoni kaydetti.

Medipol Başakşehir 2-2 Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadı'nda Osmanlıspor ile karşılaştı.

Mücadelenin ilk yarısında konuk ekip Osmanlıspor'un etkili olduğu gözlendi. 45. dakikada Osmanlıspor, kaleye uzak bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Musa Çağıran, müthiş bir vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk yarı 1-0 Osmanlıspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Osmanlı başladı Başakşehir bitirdi

İkinci yarıya da Osmanlı etkili başladı. 59. dakikada Epureanu'nun ceza sahası içinde Diabate'ye yapmış olduğu hareketi hakem Halil Umut Meler, faul olarak nitelendirdi ve penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Badou N'Ndiaye meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve fark 2'ye çıktı: 0-2.

65. dakikada Abdullah Avcı oyuna müdahele etti ve Mustafa Pektemek ile Napoleoni'yi oyuna aldı. 79. dakikada Stefano önce aradaki farkı 1'e indirdi sonra 85. dakikada maça beraberliğe getirdi. 2-2.

Başakşehir skoru 2-2'ye getirdikten sonra osmanlıspor kalesini adeta abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklar geliştiren Başakşehir, galibyet golünü atamadı ancak 2-0 geriden gelerek 2-2'yi yakaladı ve zorlu mücadeleden 1 puanı kurtardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ