MENÜ

Fenerbahçe'nin bitirim ikilisi!

Advocaat, Gaziantepspor maçında hücum planını Jeremain Lens ve Emmanuel Emenike’nin üzerine kurdu. Fenerbahçe, Kasımpaşa zaferinin mimarı olan bu ikilinin sürati ve savunma arkası koşularıyla rakibi yıkacak.

Fenerbahçe'nin bitirim ikilisi!

Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup ederken karşılaşmanın yıldızları Emmanuel Emenike ve Jeremain Lens olmuştu.

Emenike, 1 gol atıp 2 asist yaparken; Lens de 2 golün pasını vermişti. Bu ikili, Gaziantepspor karşısında da Dick Advocaat’ın en önemli hücum silahları olacak.

Hollandalı teknik adam, Lens’ten aynı Kasımpaşa karşısında olduğu gibi atakları yönlendirmesini talep etti. Yıldız futbolcu, kanatta görev yapmasına rağmen Kasımpaşa önünde adeta 10 numara gibi oynamış ve üstlendiği bu görevi başarıyla yürütmüştü.


‘Fenerbahçe’yi ezberledik’


Volkan’dan gol bekliyor

Emmanuel Emenike ise fizik gücünün avantajını kullanıp, bol bol çapraz koşu yaparak savunmanın dengesini bozmaya çalışacak. Advocaat ayrıca her iki isimden de sürekli defansın arkasına sarkarak rakip kalede pozisyon aramalarını talep etti.

Hücumda Lens ve Emenike’nin en büyük yardımcısı ise Volkan Şen olacak. Son haftaların formda ismi Volkan, hafta boyunca özel olarak şut antrenmanı yapmıştı. Advocaat, son vuruşlarda şanssızlık yaşayan öğrencisinden artık gol bekliyor.


Sow: Fit görünüyorum ama öyle değil

Haberin Devamı
YORUM YAZ