MENÜ

Şener Özbayraklı: Biz de insanız, robot değiliz ki!

Fenerbahçe'nin milli savunma oyuncusu Şener Özbayraklı, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

Şener Özbayraklı: Biz de insanız, robot değiliz ki!

Fenerbahçe'nin milli savunma oyuncusu Şener Özbayraklı, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

Sarı-Lacivertli futbolcu şöyle konuştu:

'Kendimi hazır tutuyorum'

"Galip geldikçe inancımız artacaktır. Takımın havası iyi durumda, takıma güven geldi. Az da olsa baskı vardı, galip gelememiştik. İnşallah seriyi devam ettiririz. İlk geldiğim dönemde formanın ne denli kıymetli olduğunu anladım. Bu bana çok büyük bir tecrübe oldu. Takımda 30 kişi var ve 11 kişi forma şansı buluyor. O 90 dakika için birçok kişi büyük bir çaba sarfediyor ve maça geliyor. Ben kendimi sürekli hazır tutuyorum."

'Elimden gelenin fazlasını yapacağım'

"Ben şu anda kendime çok güveniyorum, tabii ki oynamadığımız dönemler olacak ama, ben elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Aklımda tek şey var, takımımızın kazanması ve başarılı olması. Forma şansı bulamasam da, her zaman takıma destek olmuşumdur, bundan sonra da elimden gelenin fazlasını yapacağımın sözünü verebilirim"

'Tabii ki tepkiler oldu'

"Çok uzun süredir profesyonel anlamda futbolun içindeyim. Kim olursa olsun, oynamadığı zaman bile yüzünde düşme olabilir. Bu bende de olabiliyor, ama bu takıma zarar vermek değil. Bazı durumlarda kendini hazır hissedebilirsin ve takıma destek vermek için sahada olmak istiyorsun. Benim oynamadığım zaman tabii ki yüzüm asıldı, ama art niyetli değil, takıma katkı veremediğim için tepkiler oldu."

'Hocamıza saygı duymalıyız'

"Bu arkadaşlarım için de geçerli. Herkes oynayınca mutlu oluyor. Ben de oynadığım zaman mutlu olan biriyim, oynamadığım zaman da takım arkadaşlarıma ihanet etmedim. Ben kendime kızarım o durumda, karar veren hocamız, bizim saygı duymamız gerekiyor. Ben de elimden geldiğinde bunu yapmaya çalışıyorum."

'Herkes hata yapabilir'

"2 maçta bile insan ritmini kaybedebiliyor. biz insanız, robot değiliz ki, oynamadığımız zaman kurup sahaya sürelim ve istediimiz performansı göstersin gibi bir durum söz konusu değil. Hata yapabilirim, bu herkes için geçerli. İnsan kötü gününde olabilir, psikolojisi kötü olabilir. Tabii ki de sahada bazı eksiklerimiz olabilir, ben en iyi şekilde kendimi hazırlıyorum ve katkı vermek için her şeyi yapıyorum."

'Şanssız bir başlangıç yaptık'

"Lige şanssız bir başlangıç yaptık ve bir adım da olsa geriye düştük. Ben buraya geçen sene geldim. Gelmeden önce gördüğüm kadarıyla bazı şeylerin farkındaydım. Şu anda ben Fenerbahçe Kulübü'ne hizmet ediyorum ve bu kulübün ne denli büyük olduğunun farkındayım. Tabii ki zorlu rakipler var. Ama biz kendimizi bildiğimiz sürece ben rakiplere bakmıyorum. Ben geçen sene hiç beraberliğe ya da mağlubiyete çıktığımızı hatırlamıyorum, her maçı kazanmaya çıktık"

'Grubumuz Şampiyonlar Ligi gibi!'

"UEFA Avrupa Ligi bizim için zor bir kuraydı, Şampiyonlar Ligi grubu gibi. Feyenoord maçını içeride oynayacağız. İç sahalarda galip geldiğimiz zaman, tabii ki de deplasmanda oynadığımız zaman her takım için zor ama, inşallah iyi sonuçlar alarak gruptan çıkarız."

'Kendimi hazır tutuyorum'

"Buraya gelmeden önce kendime hiç özen göstermiyordum, buraya geldikten sonra kendimi geliştirmem gerektiğini anladım. Her futbolcunun yapması gereken şeyleri yapıyorum, hazır tutuyorum kendimi. Çok fazla olmasa da kendimi çalışmaya veriyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ