MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Az hata yapan maçı kazanacak

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Medipol Başakşehir maçı, iki denk takımın zorlu mücadelesi olacak ve az hata yapan maçı kazanacak" dedi.

Mustafa Reşit Akçay: Az hata yapan maçı kazanacak

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Medipol Başakşehir maçının keyifli bir müsabaka olacağını savundu. Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, oynanacak karşılaşmayı, "iki denk takımın mücadelesi" şeklinde yorumlayarak, "Medipol Başakşehir maçı, iki denk takımın zorlu mücadelesi olacak ve az hata yapan maçı kazanacak" ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin lige iyi bir başlangıç yaptığını hatırlatan Akçay, şunları kaydetti:

"Medipol Başakşehir yenilgisiz bir şekilde liderliğini devam ettiriyor. Diğer yandan biz de Avrupa Ligi ve kendi ligimiz olmak üzere iki ayrı kulvarda mücadelemize devam ediyoruz. Her iki takımın da hızlı silahları var. Saha avantajı rakibimizde görünse de takım olarak mücadelemizi sahaya koyacağız. Favorisi Medipol Başakşehir’in gösterilebileceği bir müsabaka. Fakat hiçbir karşılaşmanın sonucu oynanmadan bilinmiyor. Mücadele açısından oldukça keyifli bir maç olacak."

Hazırlıklar tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Osmanlıspor hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde, Batıkent Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü.

Çalışmaya tedavileri süren Pierre Webo ve Engin Bekdemir katılmadı. Antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Dar alanda oynanan 5’e 2 pas organizasyonuyla devam eden idman, saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla sona erdi.

Osmanlıspor kafilesi antrenmanın ardından uçakla İstanbul’a hareket etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ